Urmărește emisiunea live


O menajeră moldoveancă s-a îmbogățit, dar Biserica îi vrea banii

aaapopescu
aaapopescu

Valentina Popescu a fost menajeră timp de 12 ani. Femeia are 52 de ani. Viața ei s-a schimbat peste noapte. Pe de-o parte femeia a devenit bogată, pe de altă parte lumea din jurul ei a devenit mai rea, inclusiv membrii Bisericii.

Valentina Popescu a fost menajera unui preot italian. Preotul, care avea o avere de 1,1 milion de euro, i-a lăsat, prin testament 800.000 menajerei și 300.000 Bisericii. Femeia nu a știut de moștenire până în momentul deschiderii testamentului, când a început să plângă, potrivit RTV.

Biserica vrea mai mult. Pentru renovare

Problema este că Biserica vrea mai mulți bani. Cere o treime din moștenirea femeii. Biserica în care a slujit preotul a dat-o în judecată pe femeie. Reprezentanţii bisericii vor o treime din averea ei pentru renovarea lăcaşului de cult. Conturile moştenirii au fost îngheţate de magistraţi. Moldoveanca, în vârstă de 52 de ani, nu s-a împotrivit anchetei şi aşteaptă ca lucrurile să se lămurească.

Critici și vorbe urâte

Valentina Popescu spune că mulţi oameni o critică pentru banii primiţi peste noapte. Ea explică, pentru presa italiană: "Eram menajeră în casă, făceam curat, îi făceam de mâncare, ajutam prin casă. Să fiu sinceră, ultimul lucru la care mă gândesc acum sunt banii".

Valentina Popescu poveștește: "S-a complicat viaţa mea. Vorbesc toţi, vorbesc urât, îmi trimit mesaje... şi vorbesc chiar şi în Moldova. Îmi spun că ar trebui să îmi fie ruşine... dar nu ştiu de ce, nu am făcut nimic rău, nu am luat un bănuţ necuvenit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel