O medalie de AUR și una de ARGINT pentru România

România a fost, din nou pe podium. Sportivii români duc drapelul nostru pe cele mai înalte podiumuri ale lumii. De data aceasta, o echipă a urcat pe locul întâi, a luat aur. O alta, pe locul doi. Aur și argint pentru România. 

Echipajul feminin de opt rame cu cârmaci al României (Roxana Cogianu, Nicoleta Albu, Mihaela Petrila, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Adelina Cojocariu, Ioana Crăciun și Daniela Druncea) a cucerit aurul, duminică, la Campionatele Europene de la Belgrad, în timp ce echipajul feminin de dublu rame a luat argintul.

VEZI și: Roland Garros: SIMONA HALEP, declarație de dragoste pentru România 

Barca feminină de 8+1 a fost cronometrată în finală cu timpul de 6 min 16 sec 640/1000. Pe locul secund s-a clasat Marea Britanie (06:18.320), iar pe trei a terminat Germania (06:19.970). Echipajul feminin de dublu rame format din Cristina Grigoraș și Laura Oprea a cucerit medaliile de argint, cu timpul de 7 min 08 sec 52/100. Delegația României, condusă de antrenorul federal Dorin Alupei, avea ca obiective câștigarea a două medalii și un loc 4-6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel