Roland Garros: SIMONA HALEP, declarație de dragoste pentru România

Simona Halep
Simona Halep

Sala de conferinţe "Main Room" de la Roland Garros este tot mai populată cu jurnalişti la apariţiile Simonei Halep. 

După partida cu Torro-Flor din Spania (scor 6-3, 6-0), din turul 3, Simona Halep a vorbit despre partida proaspăt încheiată, despre viitoarea adversară din optimi, Sloane Stephens, dar și despre România. "Mă simt extraodinar pentru că am câştigat în două seturi. Nu este o supriză pentru mine că am încheiat destul de repede meciul, sunt încrezătoare, simt foarte bine mingea”, s-a referit Simona Halep la jocul cu spaniola Torro-Flor, potrivit Pro Sport

Despre Sloane Stephens, Simona Halep a spus: "Îmi amintesc că m-a bătut clar la Australian Open. Este o jucătoare puternică, loveşte tare mingea, se mişcă foarte bine, joacă la un nivel ridicat. Sunt însă încrezătoare şi voi lupta pentru fiecare minge, pentru fiecare punct. O să dau tot ce pot ca să câştig, dacă nu, viaţa nu se termină aici". La Australian Open, în 2013, Simona Halep a fost bătută de Sloane Stephens cu 6-1, 6-1. 

VEZI și: ROLAND GARROS: SIMONA HALEP s-a calificat în turul 3

Întrebată despre țara sa de proveniență, Simona Halep a răspuns: "România este o ţară mică, dar foarte plăcută. Sută la sută am fost formată în ţara mea, acolo sunt mulţi antrenori valoroşi.  Îmi iubesc ţara şi voi rămâne acolo". Simona Halep a evidenţiat şi ajutorul primit de la marii campioni ai României, Ion Ţiriac, Ilie Năstase şi Virginia Ruzici atunci când subiectul a fost adus în discuţie: "Domnul Ţiriac m-a ajutat şi la Madrid, când mi-a oferit un wild-card, într-un moment în care nu eram în cea mai bună perioadă. Ei îmi oferă foarte multe sfaturi importante, cum să mă comport la un asemenea nivel. Iar pentru asta le mulţumesc din suflet".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel