O mașină plină cu artificii a luat foc în Agigea / VIDEO

O mașină plină cu artificii a luat foc în Agigea / Sursă foto: Captură YouTube
O mașină plină cu artificii a luat foc în Agigea / Sursă foto: Captură YouTube

Un autoturism a luat foc pe DN39 în Agigea. În portbagaj se afla o cantitate mare de artificii.

Pompierii constănțeni au fost solicitați în seara de 3 iulie sa intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism aflat în mers pe DN39, în localitatea Agigea.

La fața locului a intervenit primul, un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile “Tomis” care se întorcea din Vama Veche. Oamenii legii au acordat ajutor șoferului, iar apoi, după sosirea echipajelor de pompieri, au asigurat un perimetru.

La ajungerea echipajelor autoturismul ardea generalizat, iar o femeie ce prezenta arsuri de gradul 2 pe membrul inferior in zona gambei a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. În portbagajul mașinii se afla o mare cantitate de artificii, potrivit FocusPress.

Un nou incendiu. Arde o hală industrială în Constanța / S-a emis RO ALERT

Ieri, o hală industrială a luat foc la Constanța. Din postările oamenilor de pe Facebook, incendiul este localizat pe Strada Industrială nr. 7.

La fata locului, salvatorii au intervenit cu 4 autospeciale de stingere și 1 ambulanta SMURD. In sprijin, la locul incidentului s-au deplasat și 3 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanta. 

Incendiul a fost localizat, astfel ca pericolul extinderii la vecinătăți a fost eliminat. Având in vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației aflată in proximitate, a fost  transmis mesaj RO-Alert.

Explozie Petromidia. Directorul Rompetrol, reacție: Nu e eroare umană, un echipament a cedat

Directorul general al Rompetrol Rafinare, Felix Crudu, a declarat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la Rafinăria Petromidia din Năvodari, ci de un echipament care a cedat, potrivit Mediafax.

Directorul general al Rompetrol Rafinare, Felix Crudu, a anunțat că incendiul a apărut la ora 12.30: „Suflul propagat a generat încă trei focare. Din nefericire, unul dintre colegii care opera în zonă a fost prins de suflul acestei explozii. În timpul intervențiilor s-au făcut eforturi disperate de a-l găsi. Au intrat echipați cu echipament special de protecție împotriva focului. Într-un final am reușit să-l găsim, din păcate nu s-a mai putut face nimic”.

Conform acestuia, explozia s-a produs pe o platformă în care sunt diverse echipamente industriale și unde erau în acea perioadă cinci persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel