O maşină de gunoi a rămas fără frâne. Trei persoane rănite

Trei persoane au fost rănite după ce o mașină de gunoi a rămas fără frâne. 

Trei persoane au fost rănite, marţi după-amiază, după ce o maşină de gunoi, căreia i s-a defectat sistemul de frânare, a lovit un autoturism care circula regulamentar, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc într-o intersecţie din comuna Orleşti, în impact fiind implicată şi o altă maşină care se afla parcată în curtea unei locuinţe.

"Din primele informaţii, maşina de gunoi a ieşit de pe o stradă secundară în drumul judeţean unde a lovit un auto SUV care a fost proiectat în curtea unei locuinţe, lovind o altă maşină ce se afla parcată. Cauza probabilă a accidentului este o defecţiune la sistemul de frânare al maşinii de gunoi", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au anunţat că la locul accidentului au fost găsite trei victime, două având traumatisme cranio-cerebrale, iar una având răni uşoare. Doar unul dintre răniţi, şoferul autoturismului lovit de maşina de gunoi, a solicitat însă să fie transportat la spital, ceilalţi doi primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel