O mănăstire din Marea Britanie caută... VAMPIRI! Ce sărbătoresc?

Sursă foto: Pexels (Pedro Dias)
Sursă foto: Pexels (Pedro Dias)

O mănăstire gotică din Marea Britanie caută vampiri, pentru o aniversare specială. 

Ruinele gotice care au inspirat romanul ”Dracula” invită la cea mai mare adunare de vampiri din lume pentru a sărbători cea de-a 125-a aniversare de la lansarea iconicului roman de groază. Aniversarea este, desigur, un bal mascat pentru pasionații de vampiri. 

Situate în North Yorkshire, Regatul Unit, ruinele de la Whitby Abbey constau dintr-o mănăstire construită în urmă cu 1400 de ani, care a devenit mai târziu o mănăstire benedictină din secolul al XIII-lea.

Vampirii care stabilesc un record

Autorul romanului, Bram Stoker, a vizitat locul în 1890. El chiar a luat numele personajului său dintr-o carte pe care a citit-o la biblioteca publică a locației despre Vlad Țepeș, în timpul vizitei sale, potrivit English Heritage, o organizație nonprofit care gestionează ruinele. Mănăstirea apare în repetate rânduri în romanul ”Dracula”.

Pe 26 mai, mănăstirea va încerca să doboare recordul mondial pentru cea mai mare adunare de oameni îmbrăcați în vampiri. Recordul este deținut în prezent de Ed Kuhlmann, care a organizat o petrecere cu 1.039 de participanți îmbrăcați în vampiri în Virginia în 2011, potrivit Guinness.

Intrarea în mănăstire va fi gratuită pentru toți cei care poartă ”costumul tradițional de vampir” și vor participa la stabilirea recordului, spune English Heritage, citat de CNN

Codul vestimentar înseamnă că va trebui să purtați pantaloni negri sau o rochie neagră, pantofi negri, o vestă, o cămașă și o pelerină neagră sau un pardesiu cu guler dacă sperați să obțineți intrarea gratuită și să ajutați la doborârea recordului. Și, bineînțeles, nu trebuie uitați colții.

Evenimentul va include, de asemenea, muzică locală live, mâncare și băutură, precum și un spectacol interpretativ din ”Dracula” al unui grup de teatru.

Deochiul și vampirii energetici

Poate că nu există în realitate acei vampiri cu colți, însetați de sânge, dar cu siguranță există cei energetici. Vampirii energetici sunt acei indivizi alături de care ne petrecem timpul de zi cu zi dar care, după nici câteva minute de stat de vorbă...ne sug de toată vlaga şi parcă ne lasă goi. Sunt acele persoane care fie ne obosesc și ne lasă fără pic de energie, fie ne schimbă starea de spirit și ne fac să ne simțim triști și împovărați. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel