O mamă și iubitul ei au murit salvându-și copiii de la înec, în Brazilia. Val de reacții: "Doamne, ce tragedie!"

O mamă și iubitul ei au murit salvându-și copiii de la înec, în Brazilia / Foto: Pixabay
O mamă și iubitul ei au murit salvându-și copiii de la înec, în Brazilia / Foto: Pixabay

Tragedie fără margini în Brazilia. O mamă și iubitul ei au murit salvându-și copiii de la înec.

Un incident tragica avut loc în Maranhao, Brazilia. O mamă și-a pierdut viața în timp ce încerca să își salveze copiii de la înec. Iubitul femeii, care a sărit în apă să-i aducă pe cei mici la mal, a murit și el înecat, scrie The Sun.

Mama în vârstă de 30 de ani și iubitul ei de 26 de ani și-au pierdut viața în încercarea de a-i salva pe copiii femeii care se aventuraseră în apa adâncă. Bărbatul a reușit inițial să îi aducă pe cei mici în siguranță la mal, dar atunci când s-a întors să o scoată din apă și pe mama copiilor, s-a înecat. Pompierii au ajuns imediat la fața locului, dar au putut începe căutarea adulților dispăruți doar în dimineața următoare. Medicii nu au mai putut să îi salveze pe niciunul dintre ei atunci când aceștia au fost găsiți. Cei doi erau decedați de ore bune. În urma incidentului tragic, cei doi copii nu au fost răniți, dar din păcate au rămas acum orfani.

Oamenii, impresionați de acest caz

Impresionați de cele întâmplate, mulți oameni care nici nu cunoșteau familia au mers la locul tragediei să lase un omagiu sau au postat mesaje emoționnte pe rețelele de socializare. 

„Doamne, ce tragedie! Au salvat copiii, dar ei ne-au părăsit”, ”E incredibil ce pot face un tată și o mamă pentru copiii lor” sunt doar două dintre mesaje.

Tragedia vine la aproape un an după ce o tânără și-a pierdut logodnicul în urma unui incident similar, în septembrie anul trecut. Joao Guilherme Torres Fadini, în vârstă de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Larissa Campos, în vârstă de 25 de ani. Cinci minute mai târziu acesta s-a înecat.

Reamintim și cazul copilului de 7 ani din Statele Unite, care a devenit un adevărat erou după ce şi-a salvat familia de la înec. Băieţelul a înotat o oră pentru a cere ajutor pentru tatăl şi sora sa, care au fost luaţi de un curent pe un râu din statul Florida. La scurt timp, salvatorii de la Departamentul de Pompieri şi Salvare au reuşit să-i recupereze pe cei doi în viaţă.

VEZI ȘI: Copil de 7 ani din SUA, erou după ce și-a salvat familia de la înec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel