O mamă și fiul său au murit după ce dealerii le-au incendiat casa pentru 400 lire

Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay

Doi dealeri de droguri au dat unui apartament pentru o datorie de doar 400 lire.

Conform Daily Mail, o mamă și fiul său de doar patru ani au murit după un incendiu provocat de doi dealeri de droguri, în Marea Britanie. Atacatorii de 31 și 42 de ani, Jacob Barnard, respectiv Andrew Milne, le-au curmat viața Ginei Ingles, de 34 de ani, și fiului său Milo, după ce au turnat benzină în casă prin ușița de scrisori.

Investigatorii i-au găsit pe părinte și copil unul lângă altul, sub pervazul dormitorului. Lângă ei se afla și cadavrul unui câine al unor prieteni de care aveau grijă. Soțul femeii, Toby Jarrett, a stat internat în spital luni întregi fiindcă a sărit de la etajul doi al clădirii din Eastbourne, Marea Britanie, ca să se salveze de flăcări.

Ce s-a întâmplat pe 10 iulie 2018?

                                                       

Evenimentul s-a petrecut pe 10 iulie 2018, în jurul orei 01:30 dimineața. Jarrett a povestit cum s-a trezit în miezul nopții într-o cameră plină de fum. El, alături de prietena s-a, au sărit din pat și s-au dus spre camera lui Milo. În timp ce flăcările se urcau pe pereți, femeia l-a luat pe copil și s-a dus cu el în dormitor. Jarrett s-a ars serios și a rămas de cealaltă parte a casei, apoi a urlat după prietenă să-i dea copilul. Din nefericire, femeia și fiul său au murit intoxicați cu fum.

Jarrett le datora traficanților locali de droguri în jur de 400 lire (~2.200 lei), iar focul a avut scopul să trimită un mesaj. „Mesajul principal a fost pentru comunitatea mai largă de traficanți – nu vă puneți cu noi”, a transmis procurorul Kate Lumsdon. Barnard și partenerul său de crime, Milne, au fost condamnați pentru uciderea tinerei mame și a copilului, dar și pentru tentativa de omor al ui Jarrett. După sentință, Barnard va fi trimis în Portugalia, de unde este originar, pentru a fi judecat de autoritățile domestice pentru trafic de droguri.

VEZI ȘI: Femeie găsită moartă la solar, de o clientă care-și aștepta rândul să se bronzeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel