O mamă româncă de 53 de ani se prostituează în Spania, după ce a fost dată afară de la curățenie

Româncă de 53 de ani, prostituată în Spania / Imagine de Pexels de la Pixabay
Româncă de 53 de ani, prostituată în Spania / Imagine de Pexels de la Pixabay

O mamă româncă a fost nevoită să se prostitueze la 53 de ani, după ce a fost dată afară de la curățenie din cauza pandemiei, în Spania. 

Străzile din Palma de Mallorca din Spania sunt goale de câteva săptămâni din cauza lockdown-ului. Femeile care merg în sus și în jos în Plaça Sant Antoni, se sprijină de pereți și fumează, stau pe scaune pliante sau vorbesc în grupuri mici, sunt în zilele acestea mult mai vizibile.

„Pentru mulți, întoarcerea sau intrarea în prostituție este singura modalitate de a-și asigura familiile”, spun Inmaculada Mas Nadal și Rafa Campos de la Medicii din lume agenției de știri DPA.

Multe femei din Mallorca care, înainte de pandemie aveau un loc de muncă la curățenie, babysitter sau îngrijitoare, dar nu aveau contract de muncă, au fost ușor concediate. Astfel, ele nu au dreptul la indemnizații de șomaj.

O româncă, printre „noile prostituate”

În această situație se află și o mamă româncă, în vârstă de 53 de ani, care făcea curățenie. Maria a ajuns acum pentru prima dată să practice prostituția pentru a-și întreține copiii: „Nu am nicio alternativă”, spune ea. 

Magdalena Alomar de la organizația non-profit Casal Petit confirmă că sunt din ce în ce mai mulți „nou-veniți” din cauza crizei.

„Începători” precum Leila. Ea și-a pierdut slujba de ajutor de bucătar într-un restaurant în cursul crizei. Este nouă în domeniu și ascunde noua slujbă de familie. 

„Trebuie să trimit bani mamei și fraților mei. Suntem săraci”, a declarat Leila, conform stiridiaspora.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel