O mamă își urlă disperarea după ce judecătorii au decis deconectarea de la aparatele care îl țineau în viață pe a fiul ei în vârstă de 12 ani

Sursa Foto YouTube
Sursa Foto YouTube

În urma deciziei judecătorilor mama lansează un apel: ”Până nu hotărăște Dumnezeu, nu voi accepta moartea lui. Eu cred în miracole"

Pentru medicii britanici nu mai există nicio speranță de a-l salva, așa că un judecător a decis să le dea permisiunea de a scoate ștecherul care îl ține în viață pe micuțul Archie Battersbee, în vârstă de 12 ani, în ciuda faptului că familia este împotrivă.

Cazul băiatului găsit inconștient acasă în Southend, Essex, pe 7 aprilie 2022, și de atunci în comă, a ajuns la Curtea Supremă din Marea Britanie. Echipa de la Spitalul Regal din Londra care l-a tratat a fost cea care a mers în instanță, susținând că au suficiente dovezi pentru a susține că un diagnostic ireversibil al morții celulelor cerebrale pare acum „foarte probabil”, potrivit unui articol publicat de Europa Today. 

Judecătorii le-au dat dreptate, cel puțin în primă instanță

”Autorizez medicii de la Royal London Hospital să înceteze ventilația mecanică a lui Archie Battersbee, să-l extubeze, să nu mai administreze medicamente și să nu încerce nicio resuscitare cardiopulmonară asupra lui atunci când încetează bătăile inimii sau efortul respirator. Pașii pe care i-am menționat mai sus sunt legitimi”, a decis judecătorul Arbuthnot.

Dar mama lui Archie, Hollie Dance, nu a acceptat decizia și a anunțat că va face recurs, cu sprijinul avocaților săi și al mai multor asociații precum Christian Legal Group. 

"Sunt devastată și extrem de dezamăgită de sentința pronunțată astăzi după săptămâni de luptă juridică și intenționez să stau lângă patul fiului meu. Instinctul de mamă îmi spune că Archie este încă aici", a spus femeia.

”Nu este suficient un diagnostic de moarte probabilă”, a adăugat Hollie, spunând că este ”dezgustată de atitudinea judecătorului și a medicilor”, întrucât ”inima lui Archie încă bate” și el ”mi-a strâns mâna”.

"Atâta timp cât nu este voia lui Dumnezeu, nu voi accepta ca el să plece. Știu de miracole în care oamenii s-au întors din moarte cerebrală".

Citește și...

Învierea din morţi - o realitate posibilă?

Din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au străduit să descifreze taina vieţii de după moarte, ce se petrece dincolo de această graniţă? Tanatologii, savanţii care se ocupă cu cercetarea condiţiilor, cauzelor şi naturii decesului, afirmă că moartea este un proces ireversibil. Cu toate acestea, există cazuri, şi nu puţine, de oameni care au înviat. Recent, studii din domeniul medicinei au demonstrat faptul că trezirea morţilor la viaţă ar putea fi posibilă! 

Experienţa lui Jung

"Deci, suspinând, iarăşi, Iisus, întru Sine, a mers la mormânt. Şi era o peşteră şi o piatră era aşezată pe ea. Iisus a zis: «Ridicaţi piatra!». ... Şi zicând aces­tea, a strigat cu glas mare: «Lazăre, vino afa­ră!». Şi a ieşit mortul, fiind legat la picioare şi la mâini cu fâşii de pânză şi faţa lui era înfăşurată cu ma­hramă. Iisus le-a zis: «Dezlegaţi-l şi lăsaţi-l să meargă»." (Evanghelia după Ioan, Capitolul 11).

Orice creştin cunoaşte povestea biblică din Noul Testament a învierii lui Lazăr de către Iisus Christos. Dar oare minunea învierii lui Lazăr este un miracol ce nu poate fi pătruns cu mintea umană, este o simplă "poveste", un mit inventat de Biserică, pentru a aduce oamenii mai aproape de credinţă, sau învierea din morţi este o realitate posibilă? Şi dacă, totuşi, po­vestea nu este decât o poveste, cum se explică faptul că în toată lumea există mii de cazuri de oameni care au murit şi au înviat, după ce toate funcţiile lor vitale încetaseră? Cum de oameni din culturi şi religii di­fe­rite, care au trăit experienţa morţii clinice, au povestit aproape aceleaşi lucruri, pe­tre­cute în aceeaşi ordine? Cum de oa­me­nii care au trecut graniţa dintre viaţă şi moar­te sus­ţin cu tărie că sufletul este viu şi nemuritor?

Mai toată lumea a auzit de Carl Gus­tav Jung, celebrul psiholog şi psihiatru elveţian, fondator al psihologiei analitice (a fost preşedintele Centrului de Cercetare pentru psihologie aplicată, autor a nu­meroase studii de o valoare excepţională) dar nu toată lumea ştie că acest om a supravieţuit morţii! În anul 1944, Jung a căzut şi şi-a rupt piciorul, în acelaşi mo­ment suferind...citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel