O mamă de 20 de ani a fost găsită moartă în casă, la Suceava

Foto ilustrativ  / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay

O tânără de 20 ani, mama unui bebeluș, a murit subit.

O tânără în vârstă de doar 20 de ani, din comuna Moldovița, mama unei copil născut la începutul acestui an, a fost găsită moartă în casă de iubitul ei. Se bănuiește că este vorba de afecțiuni cardiace pe care tânăra le-ar fi avut în copilărie, scrie Monitorul de Suceava.

În ianuarie, tânăra femeie a adus pe lume un copil, iar starea ei de sănătate din ultimii ani nu prevestea un final tragic și de prematur.

Duminică, în jurul orei 13.00, polițiștii de la Secția Rurală Vama au primit un apel de urgență de la Moldovița, prin care se anunța că o localnică a decedat în locuință.

Din cercetări a rezultat că Maria L., în vârstă de 20 de ani, a fost găsită de către iubitul ei, într-o cameră din locuință, în stare de inconștiență. Disperat, tânărul, ajutat de o cunoștință, a încercat manevre de resuscitare, sub îndrumarea telefonică a unui reprezentant de la Ambulanța Câmpulung Moldovenesc. A ajuns ulterior și personalul de pe ambulanță, însă pentru tânără nu se mai putea face nimic.

Polițiștii au făcut o cercetare în camera decedatei și asupra acesteia, fără a se găsi indicii care să aducă suspiciuni.

Conform procedurilor, a fost deschis dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă și se așteaptă concluziile medico-legale.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel