O importantă agenţie a trustului Pro și-a cerut falimentul

telecabina
telecabina

Decizie capitală privind agenția de turism a celui mai important trust media din România, Media PRO. Tribunalul București a primit pe 12 decembrie cererea de intrare în insolvență a firmei Promenade Tour&Travel Agency, controlată indirect de către omul de afaceri Adrian Sârbu.

Potrivit economica.net, firma Promenade, agentul de turism pentru Media PRO, aici fiind incluse şi Pro TV, Info Pro, Media Pro Pictures sau Media Pro Studios, aşa cum reiese din prezentarea firmei chiar pe website, și-a cerut falimentul.

Datele de la Registrul Comerţului arată că firma este deţinută de Teleferic Prahova (75%) şi un asociat persoană fizică (25%).

Despre societatea Teleferic Prahova, Evenimentul Zilei a scris că este controlată indirect, de către omul de afaceri Adrian Sârbu, care operează telecabina din Bușteni, telecabina din Sinaia și alte șase instalații de tip telescaun sau teleschi din Sinaia, Bușteni și Predeal.

Agenţia de turism a trustului PRO a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 868.000 de euro şi o pierdere de 33.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel