O firmă din Craiova oferă salariu de 2.500 de euro pe lună. Vezi care sunt posturile disponibile

mina
mina

O firmă din Craiova recrutează ingineri minieri, geologi şi topografi pentru a lucra în mine de bauxită şi cărbune din Africa de Sud şi Bolivia, pentru salarii de aproximativ 2.500 de euro pe lună, potrivit directorului de resurse umane de la Complexul Energetic Turceni, Corneliu Gîrjoabă.

Potrivit sursei citate, firma craioveană caută personal pentru şase posturi de inginer în mine de bauxită şi cărbune din Africa de Sud şi Bolivia, informează Mediafax.

"Un reprezentant al acestei firme a venit în urmă cu câteva zile şi ne-a spus că se caută ingineri minieri, ingineri topografi şi ingineri geologi pentru slujbe în Africa de Sud şi Bolivia. Pentru fiecare din cele trei categorii de ingineri se oferă câte două posturi. Cei care vor aplica trebuie să aibă până în 52 de ani, să aibă cunoştinţe medii de limba engleză. Ei ar urma să câştige aproximativ 2.500 euro pe lună", a declarat, marţi, directorul de resurse umane al CET Turceni, Corneliu Gîrjoabă.

El spune că până acum un singur inginer minier s-a interesat de aceste posturi.

"La noi, din zona minieră Turceni, a venit un singur inginer minier să se intereseze de aceste slujbe. Este hotărât să plece. Am mai trimis informaţia şi unui inginer topograf, dar nu ştiu dacă se duce sau nu", a completat Corneliu Gîrjoabă.

Reprezentanţii firmei craiovene care se ocupă de recrutare pentru slujbele din Africa de Sud şi Bolivia nu au putut fi contactaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel