O fetiță și o femeie s-au ales cu arsuri, în Cluj, după ce au stat pe un scaun dintr-un autobuz. În paralel, un zvon a devenit viral

foto: stiridecluj.ro
foto: stiridecluj.ro

O fetiță de 12 ani și o femeie de 54 de ani s-au ales cu arsuri. Cele două nu se cunosc, însă ambele au ajuns la UPU Cluj. 

Cele două au simțit arsura după ce au folosit scaunele dintr-un autobuz. Poliția a preluat cazul, după ce fetița și femeia au ajuns la UPU Cluj. 

”La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de către reprezentanții unei instituții medicale cu privire la faptul că două persoane, respectiv o minoră de 12 ani și o femeie de 54 de ani,  s-au prezentat la nivelul unității, indicând arsuri după ce ar fi călătorit cu un autobuz pentru transport public în comun, în municipiul Cluj-Napoca”, precizează anchetatorii, conform știridecluj.ro

Fetița s-a urcat în autobuz la ora 11:45 și s-a așezat lângă o altă femeie. În primă fază, nu și-a dat seama că s-a așezat pe un scaun îmbibat cu o substanță necunoscută, dar la coborâre și-a sunat părinții, spunând că simte o arsură. Femeia care a stat lângă fetiță a făcut și ea plângere. Cele două nu se cunosc, arată sursa citată. 

După arsurile suferite, autobuzul a fost sigilat și s-au făcut cercetări

Autobuzul a fost sigilat pentru a putea fi făcute cercetările de rigoare, fiind suspiciuni că cineva a pus intenționat o substanță pe scaune.

”Autobuzul a fost retras din circulație și sigilat de la acea dată, iar ca urmare a verificărilor derulate a reieșit faptul că anterior respectivei curse, două persoane, pasagere, au ocupat aceleași locuri, iar din bagajul uneia dintre acestea s-a scurs o substanță lichidă, utilizată la curățare, dezinfectare și înălbire. Respectivele persoane au fost identificate de polițiști, acestea prezentându-se la sediul unității pentru lămurirea tuturor aspectelor și pentru verificarea circumstanțelor exacte în care s-a produs incidentul.

Cu această ocazie a reieșit faptul că substanța respectivă, destinată igienizării suprafețelor, se afla asupra uneia dintre persoane datorită specificului activității desfășurate la locul de muncă. În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, mai spun anchetatorii. 

În paralel, sunt distribuite informații pe rețelele sociale, neconfirmate de poliție, cum că peste cinci persoane s-au ales cu arsuri, după ce au stat în autobuz, pe scaune. Conform zvonului viral, buretele de pe scaune ar fi fost îmbibat cu acid, producând arsuri grave. 

Autobuzul a fost sigilat pentru verificări și nu se cunoaște ce a dus la producerea arsurilor, până în acest moment. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel