O fetiță din Rusia, rătăcită, a supraviețuit gerului după ce a dormit cu un câine în brațe o noapte întreagă

Caz emoționant în Rusia: o fetiță de doar 10 ani, care s-a rătăcit, a supraviețuit unei furtuni de zăpadă după ce a îmbrățisat un câine, care i-a ținut de cald. 

O fetiță în vârstă de 10 ani a supraviețuit unei nopți într-o furtună de zăpadă puternică în Rusia îmbrățișând un câine, potrivit televiziunii de stat ruse și a presei locale, citate de CNN.

Fata, al cărei nume nu este menționat în reportaj, a plecat săptămâna trecută de la școala din orașul Uglegorsk, dar nu nu a ajuns acasă. Orașul se află pe insula Sahalin din vestul Rusiei, care a fost lovită de ninsori abundente și de vânturi cu viteze cuprinse între 50 și 80 de kilometri pe oră.

Autoritățile și localnicii au căutat-o pe fată peste noapte, după ce s-a stabilit că a dispărut. Echipele de căutare s-au concentrat pe casele cu animale de companie, deoarece localnicii au declarat că au văzut-o pe fată jucându-se cu un câine în seara dinaintea dispariției. De asemenea, părinții fetei au povestit poliției cât de mult îi plăcea să se joace cu animalele de companie.

Un voluntar a găsit-o pe fată a doua zi dimineață, stând cu câinele și îmbrățișându-l pentru a se încălzi, potrivit televiziunii de stat ruse.

Fetița a fost dusă la spital și s-a constatat că este sănătoasă, a precizat reportajul citat de Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel