O fetiţă de 11 ani, violată de un bărbat de 45 de ani. Mama fetei acuză Poliţia de nepăsare

O fetiță de 11 ani a fost abuzată sexual de un bărbat de 45 de ani. Totul s-a întâmplat în Petroşani, iar mama fetiţei acuză Poliţia de complicitate şi nepăsare. 

Mama copilei de 11 ani susține că a anunțat Poliția Municipiului Petroșani, în urmă cu aproximativ o lună, despre faptul că minora este violată și lipsită de libertate, de către un recidivist din localitate. Ofițerul de serviciu de la poliție i-ar fi recomandat femeii să depună o plângere și vor vedea ei ce fac și dacă bărbatul acuzat merge și la locuința ei să nu sune pe numărul de urgență 112 ci pe numărul de la Poliția Petroșani, scrie observatorulnational.ro. 


"Mi-au spus de la poartă, de la poliție, că nu pot să mă ajute și că am timp 90 de zile să depun o plângere. Eu ce încredere să mai am în polițiști când cu acordul lor fiica mea este șantajată, filmată și violată de către un recidivist? Eu am fost contrânsă prin amenințări să mă culc cu acest monstru care mă amenința că dacă nu fac asta va trimite colegi din închisoare și voi fi moartă. A venit fiica mea minoră și mi-a spus că el vrea să facem sex în trei și să filmeze partida și sincer am fost disperată și fără niciun ajutor" a declarat femeia de 34 de ani.

IPJ Hunedoara anunţă anchetă internă 

"În acest caz vorbim despre un dosar de cercetare penală. Dosarul penal vizează două fapte, respectiv viol şi şantaj. Bărbatul de 45 de ani a fost reţinut şi ulterior arestat pentru 30 de zile. Au fost reţinute şi mai multe mijloace de stocare ce vor fi supuse expertizei. Plângerea penală a femeii a fost depusă pe 12 februarie, ea a afirmat că fiica sa a fost violată de un bărbat de 45 de ani, cu menţiunea că fata a mers de multe ori la acest bărbat şi a dormit acolo cu acordul ei. Fetiţa a fost supusă unei expertize psihiatrice. 

Vorbim despre o anchetă disciplinară a chestiunilor care privesc modul de intervenţie al poliţiştilor, după afirmaţiile făcute de femeie. Poliţia Română a dispus verificări privind modul de intervenţie al poliţiştilor", a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel