O femeie ținută captivă a scăpat după ce a lăsat bilețele în toaletele publice

Foto ilustrativ. Imagine de StockSnap de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de StockSnap de la Pixabay

O femeie ținută captivă timp de trei luni a reușit să scape din mâinile agresorului său după ce a început să lase bilețele în toaletele publice.

O femeie din Pittsburgh, SUA, a fost salvată după ce a lăsat bilețele în baia unui magazin și a unui resort.

Primul bilețel a fost găsit în toaleta unui magazin Walmart, de către angajați. Potrivit polițiștilor, angajații Walmart i-au contactat după ce au găsit biletul lipit de oglindă. Femeia a lăsat scris numele său și faptul că era ținută captivă și abuzată sexual.

La două zile după, un alt bilețel a fost găsit în toaleta unei stațiuni. De data aceasta, în bilețel scria că femeia a fost ținută ostatică de la 1 mai și a cerut ofițerilor să nu renunțe la căutarea ei, transmite WTAE-TV, citat de ABC11.

În timpul anchetei, poliția a identificat victima împreună cu suspectul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, în stațiune. Marți, 13 iulie, femeia a fost găsită și salvată din casa individului.

Vecinii au spus că au fost șocați să afle ce se întâmpla în zona lor. 'Este neliniștitor, foarte neliniștitor', a spus un vecin.

Bărbatul a fost arestat. Se așteaptă ca victima sa, care a suferit tăieturi și vânătăi, să supraviețuiască.

VEZI ȘI: Bărbat urmărit internațional, prins la Târgu Mureș. A sechestrat și violat o femeie

VEZI ȘI: Fetiță de 5 ani, sechestrată. Nu a văzut lumina zilei de câteva luni

Tot în Statele Unite: Adolescentă răpită, salvată cu ajutorul aplicaţiei Snapchat

O adolescentă de 14 ani care fusese drogată şi răpită a fost localizată şi salvată de poliţie în San José, nordul Californiei, datorită aplicaţiei Snapchat pe care o avea instalată pe telefon, relata Agerpres citând AFP în ianuarie 2020.

Victima folosise contul de Snapchat pentru a-şi anunţa prietenii că fusese răpită şi nu ştia unde se află. Prietenii victimei au localizat-o folosind aplicaţia Snapchat şi au cerut ajutor, a explicat într-un comunicat poliţia din San José.

Când au ajuns la motelul în care se afla sechestrată adolescenta, poliţiştii au identificat un suspect care ieşea dintr-o cameră şi au descoperit victima.

Ancheta a dezvăluit că suspectul, Albert Vasquez, în vârstă de 55 de ani, o întâlnise pe fată cu puţin timp înainte într-un mic oraş din apropiere şi că îi dăduse anumite substanţe pentru a o droga.

Vasquez a contactat apoi doi presupuşi complici pentru a ajuta la transportarea victimei, care a fost violată, potrivit unui comunicat al poliţiei. Cei trei suspecţi au fost inculpaţi şi încarceraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel