O femeie şi doi copii ai săi, morţi într-un accident cu cinci victime

Poza are caracter ilustrativ
Poza are caracter ilustrativ

Un accident de circulaţie grav s-a produs, joi seară, pe DN12, în judeţul Harghita, în care au fost implicate cinci persoane, între care o familie cu doi copii.

O femeie şi copilul ei au decedat joi seara, iar alte trei persoane, printre care un copil de un an, au fost rănite într-un grav accident rutier care a avut loc pe DE 578, între localităţile Sândominic şi Izvoru Mureşului, în care au fost implicate două autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a precizat că în unul dintre autoturisme se afla o familie cu doi copii, iar în urma accidentului mama şi unul dintre copii au decedat, iar celălalt copil este în stare gravă, fiind resuscitat la faţa locului.

Ulterior, aceştia au anunţat că a fost declarat şi decesul celui de-al doilea copil, iar doi bărbaţi, şoferii celor două maşini, au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital. Cei doi sunt conştienţi.

Femeia care a decedat avea 30 de ani, iar copiii care au murit aveau un an, respectiv trei ani.

Şoferii autoturismelor au suferit traumatisme au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc. Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheoghe Filip, a precizat că primele cercetări arată că autoturismul în care se afla familia cu cei doi copii venea dinspre Gheorgheni şi, la un moment dat, a derapat şi a fost lovit în partea laterală stângă de un autoturism care circula din sens opus.

Ancheta continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel