O femeie și-a înscenat răpirea și a jucat la bingo banii de răscumpărare de la soț

Imagine de Pera Detlic de la Pixabay
Imagine de Pera Detlic de la Pixabay

O femeie și-a înscenat răpirea și a jucat la bingo banii primiți din partea soțului pentru răscumpărarea sa. 

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Spania, și-a înscenat răpirea când soțul ei se afla la spital și a jucat banii primiți pentru răscumpărare la bingo. 

Bărbatul a plătit o răscumpărare de 5.000 de lire sterline, crezând că soția sa este în pericol de moarte, scrie Mirror. El a "picat" în plasa soției după ce a primit mai multe mesaje în care i se spunea că femeia a fost răpită. Tot prin mesaj i s-a spus și cum să procedeze pentru ca aceasta să fie eliberată. 

A fost anunțată și poliția. Oamenii legii au descoperit imagini cu soția bărbatului în timp ce retrăgea banii. Ulterior, ea a fost la o sală de bingo. 

Femeia a fost prinsă și arestată în timpul unei partide de bingo, într-un cazino din Badalona, lângă Barcelona. 

VEZI ȘI: Și-a înscenat propria răpire pentru a atrage atenția soțului

O femeie de 36 de ani din Tismana s-a ales cu dosar penal și a fost reținută de poliție, după ce și-a înscenat propria răpire. Soțul acesteia a sunat la 112 după ce a primit un apel telefonic în care i se cerea o răscumpărare. Presupusul răpitor voia 5.000 de lei pentru libertatea soției sale, dar și ca fiica femeii să se întoarcă înapoi la fostul ei soț, de care se despărțise.

„La data de 4 iunie a.c., un bărbat din orașul Tismana, a sesizat prin apelul 112 faptul că soția sa, de 36 de ani, a plecat de două ore de acasă și presupune că e ținută cu forța de ginerele său, la locuința acestuia din orașul Tismana, întrucât a primit un telefon anonim în care o persoană i-a comunicat faptul că o să-și vadă soția doar atunci când fata apelantului se va întoarce la fostul ginere”, au explicat reprezentanții Poliției, conform Mediafax. 

Organele abilitate au demarat cercetările și au avut surpriza să o găsească pe femeie plimbându-se liniștită pe o stradă din Târgu Jiu. Aceasta a fost ridicată și dusă la audieri. (Mai multe detalii, AICI.)

VEZI ȘI: Un tânăr și-a înscenat răpirea pentru a scăpa de la locul de muncă

Brandon Soules, în vârstă de 19 ani, din Arizona, SUA, și-a înscenat răpirea pentru a scăpa de la locul de muncă. Tânărul a fost găsit pe un câmp, cu mâinile legate la spitale cu o centură, scria New York Post. 

În fața autoritărților, Brandon Soules a declarat că doi bărbați mascați l-au răpit și l-au bătut până și-a pierdut cunoștința, iar mai apoi, l-au abandonat. 

În urma cercetărilor însă, polițiștii nu au găsit suficiente dovezi care să arate că acea răpire chiar a avut. Așa se face că, în cele din urmă, tânărul de 19 ani a recunoscut că a inventat totul pentru a pleca de la locul de muncă și a fost arestat. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel