O femeie s-a îndrăgostit de Statuia Libertății

Americanii nu sunt cele mai echilibrate persoane, dar uneori și nebuniile lor par desprinse din literatura Science-Fiction. Ultima știre de peste ocean este că o femeie vrea să se mărite cu Statuia Libertății. Aceasta i-a găsit și un alint monumentului, îi spune Libby.

Autor: Patricia Bîea

Amanda Whittaker, cea care s-a îndrăgostit de statuie, suferă de o boală care o determină să fie atrasă sexual de obiecte (objectum sexualis). Acum a ajuns la Statuia Libertăţii, cea mai recentă "cucerire" a ei, după ce în adolescenţă a avut o "aventură" cu un set de tobe.

Ea a declarat pentru The Sun că Statuia Libertății este iubita cu care are o relaţie la distanţă şi este fascinată de frumusețea acesteia. "Alţii sunt şocaţi că pot dezvolta sentimente pentru obiecte, însă mie mi se pare normal", a mai spus femeia.

La locuinţa sa din Leeds, Amanda are o colecţie impresionantă de obiecte-replici ale statuii din SUA şi mărturiseşte că s-a gândit de multe ori să se logodească cu faimosul monument, pe care îl alintă "Libby".

Britanica a vizitat SUA de patru ori până în prezent, pentru a vedea statuia, şi a declarat că a avut ocazia să îi sărute părul şi să o mângâie.

Cazuri precum cel al Amandei au fost relatate tot mai des în presă, în ultimii ani. De exemplu, Eija-Riitta Berliner-Mauer, în vârstă de 54 de ani, s-a măritat cu Zidul Berlinului, în 1979.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel