O femeie s-a ales cu dosar penal, după ce a spart un termometru cu mercur

Fotografie creată de Polina Tankilevitch, de la Pexels
Fotografie creată de Polina Tankilevitch, de la Pexels

A fost întocmit un dosar penal pentru trafic de produse sau substanţe toxice, după ce o femeie a spart un termometru cu mercur.

Poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au întocmit, luni, un dosar penal pentru trafic de produse sau substanţe toxice, după ce o femeie a anunţat autorităţile că a spart un termometru cu mercur în locuinţă.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, mercurul, care este o substanţă toxică, a fost colectat de către reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice, precizează sursa citată, conform Agerpres.

Tot în Ploiești: Trei persoane au fost prinse în flagrant delict, sâmbătă, în timp ce ar fi deținut 1 kilogram de cannabis pentru comercializare

"La data de 12 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Ploiești, au prins în flagrant delict 3 persoane, în timp ce ar fi deținut 1 kilogram de cannabis, pentru comercializare. Ulterior, au fost puse în executare 6 mandate de percheziţie domiciliară și 5 mandate de aducere, în municipiul Ploiești.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate aproximativ 170 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină, 7 grindere și bunuri folosite la ambalarea și porționarea drogurilor.

De asemenea, au mai fost ridicate și 4 telefoane mobile, precum și 3.150 de lei, 50 de euro și 20 de franci elvețieni.

Astfel, începând cu luna ianuarie a.c., polițiștii au documentat activitatea unei grupări infracționale formată din 5 persoane, ce ar fi fost specializată în traficul de droguri de risc și mare risc, în județului Prahova.

Din  cercetări a reieșit că persoanele în cauză, cu vârstele cuprinse între 22 și 38 de ani,  ar fi comercializat cantități de cannabis și cocaină, drogurile fiind destinate către consumatori din municipiul Ploiești.

Persoanele vizate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești pentru audieri, iar, după finalizarea audierilor, procurorul de caz a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.", transmitea IGPR într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel