Urmărește emisiunea live



O femeie, CEO-ul unui start-up de inteligență artificială, prinsă cu cadavrul fiului de 4 ani în bagaj, într-un taxi. Descoperire șocantă și în camera unde au stat cazați

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O femeie a fost prinsă cu cadavrul fiului de 4 ani în bagaj, într-un taxi.

CEO-ul unui startup indian de inteligență artificială a fost arestat sub suspiciunea că și-a ucis fiul în vârstă de patru ani, după ce cadavrul acestuia a fost găsit în bagajele ei, a anunțat poliția marți.

Suchana Seth, care conduce The Mindful AI Lab din Bengaluru, India, a fost reținută în districtul Chitradurga din statul Karnataka când se întorcea din statul vecin Goa cu un taxi și arestată după ce cadavrul copilului a fost găsit în bagajele ei.

Seth nu a putut fi contactată pentru comentarii, deoarece se afla sub custodia oamenilor legii, iar poliția a spus că nu știe dacă are un avocat încă. Personalul companiei la care lucrează nu a putut fi contactat pentru comentarii.

Descoperire șocantă și în camera unde au stat cazați



Seth s-a cazat sâmbătă la un hotel cu fiul ei în Goa, dar băiatul nu era cu ea când a plecat luni seară, a spus inspectorul de poliție din Goa Paresh Naik. Personalul de curățenie a hotelului a găsit pete de sânge în cameră și au informat poliția, a adăugat Naik.

Apoi, poliția a luat legătura telefonic cu șoferul de taxi și i-a cerut să o ducă pe Seth la cea mai apropiată secție de poliție, a spus el.

„Când i-au fost deschise bagajele, a fost găsit cadavrul copilului”, a declarat Nidhin Valsan, comisarul de poliție din North Goa.

Poliția din Goa a adus-o pe Seth înapoi în stat, a spus Valsan, adăugând că soțul ei se afla în Indonezia și i s-a cerut să vină în India.

Reuters nu a putut să-l contacteze pe soțul femeii sau pe cineva din familia ei pentru comentarii. Un tribunal local a dispus arestarea ei și plasarea în custodia poliției pentru 6 zile, a informat agenția de presă ANI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel