O femeie încearcă de 30 de ani să obțină permisul de conducere, dar leșină înainte de examen

Foto ilustrativ de Anastasia Shuraeva de la Pexels
Foto ilustrativ de Anastasia Shuraeva de la Pexels

O femeie a făcut peste 1.000 de ore de condus în ultimii 30 de ani, dar tot n-a reușit să obțină permisul auto. Știe să conducă, dar de fiecare dată leșină înainte de examen.

Isabelle Stedman, din Bedfordshire, Anglia, încearcă de 30 de ani să obțină permisul de conducere. A făcut peste 1.000 de ore de condus, dar nu și-a atins scopul final, dat fiind faptul că leșină mereu înainte să poată da examenul. 

Femeia a început lecțiile de condus când avea 17 ani și, de-a lungul anilor, a cheltuit peste 10.000 de lire sterline. Chiar și așa, nu a reușit niciodată să dea examenul pentru a-și obține permisul de conducere.

'Am învățat 30 de ani, dar când urc într-o mașină simt că nu am mai urcat niciodată în una și este terifiant', a declarat Isabelle Stedman, potrivit Lad Bible. 'Sunt atât de copleșită încât creierul meu se oprește și îmi pierd cunoștința pentru câteva secunde. Iar sensurile giratorii sunt cele mai dificile. Când îmi revin suntem pe marginea drumului, deoarece instructorul este nevoit să preia volanul.'

Isabelle Stedman vrea să obțină permisul de conducere pentru a-și duce fiica la universitate și pentru a-și vizita mai ușor familia, dar 'este atât de traumatizant, încât nu cred că voi reuși vreodată'.

Femeia se simte dezamăgită și crede că ambii săi copii vor lua permisul de conducere înaintea ei. 

După ultima încercare de a da examenul auto, a plâns și a trebuit să doarmă câteva ore, pentru că era epuizată.

VEZI ȘI: O femeie de 85 de ani a condus fără permis auto timp de două decenii

Isa K., o femeie de 85 de ani din Germania, a condus fără permis timp de două decenii. Ea locuiește în Fürstenberg / Havel, landul Brandenburg, de 30 de ani.

Vârstnica a mărturisit că s-a urcat la volanul autoturismului său BMW aproape în fiecare zi și totuși, nu a fost niciodată verificată de polițiștii rutieri, scria Bild.

În primăvara anului acesta, femeia a mers la o stație de alimentare. După ce a intrat în benzinărie, a cumpărat o sticlă de votcă de 350 de ml. și a băut cu pofta. S-a urcat la volan și a plecat, sub privirile unui angajat. Acesta a sunat la poliție și a anunțat cele întâmplate. Polițiștii rutieri au găsit-o pe vârstnică pe aleea din fața casei sale. (Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel