O femeie în vârstă de 81 de ani din Irlanda şi-a întâlnit mama de 103 ani pentru prima dată

Eileen Macken și mama sa Elizabeth
Eileen Macken și mama sa Elizabeth

O femeie în vârstă de 81 de ani din Irlanda şi-a întâlnit mama în vârstă de 103 ani pentru prima dată, relatează vineri Press Association.

Eileen Macken a declarat că nu a fost niciodată mai fericită. Ea a crescut în orfelinatul Bethany Home din Dublin şi şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii căutându-şi mama.  Un genealogist i-a găsit mama în vârstă de 103 ani în Scoţia. 'Odată ce am auzit asta, nimic nu m-a împiedicat să încerc să o văd', a povestit Eileen Macken.

'M-am dus să o văd şi ea este cea mai frumoasă doamnă, are o familie minunată, m-au întâmpinat extraordinar. Ei m-au acceptat şi am avut o discuţie extraordinară cu mama mea', a mai spus femeia pentru RTE Radio. Eileen Macken a călătorit în Scoţia împreună cu familia sa pentru a se întâlni cu mama sa Elizabeth, care împlineşte sâmbătă 104 ani. Mamă a trei copii, Eileen a descoperit după întâlnirea cu mama ei că are doi fraţi vitregi. 

Când a bătut la uşă, ea a fost întâmpinată de un bărbat care s-a dovedit a fi unul dintre fraţii ei vitregi. 'I-am spus că sunt din Irlanda şi că a găsit-o pe mama aici şi l-am întrebat dacă putem să intrăm să o vedem. El a răspuns 'desigur' ', a povestit femeia de 81 de ani. Ea a afirmat că a avut o 'conversaţie minunată' cu mama ei în timpul călătoriei sale de trei zile.

'Citea ziarul când m-a văzut. I-am spus că suntem din Irlanda şi ea a spus: 'M-am născut în Irlanda'. A fost încântată şi nu mi-a mai dat drumul la mână. Nu cred că îmi voi mai reveni niciodată din fericire', a mai spus femeia.

Vezi și: Primul bar fără alcool din Irlanda, deschis la Dublin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel