O femeie îl dă în judecată pe Prințul Andrew pentru hărțuire sexuală. Ar fi avut 17 ani la momentul abuzului

Foto: Instagram
Foto: Instagram

O femeie îl dă în judecată pe Prințul Andrew pentru abuz sexual.

O femeie din Statele Unite ale Americii care spune că a fost adusă în Marea Britanie la 17 ani pentru a se culca cu Ducele de York, Prințul Andrew, a intentat un proces civil în New York pe motiv de abuz.

Conform BBC, Virginia Giuffre, care a fost una dintre denunțătoarele abuzatorului Jeffrey Epstein, spune că a fost hărțuită sexual de Prințul Andrew atât în Londra, cât și în New York. Britanicul neagă vehement acuzațiile americancei. Procesul intentat de partea vătămată citează Legea victimelor din statul New York care le extinde dreptul victimelor de a da în judecată presupușii abuzatori.

Faptele nu au avut vreodată loc, spune britanicul

Prințul Andrew a spus în 2019 că acuzațiile aduse de Giuffre „nu au avut vreodată loc”. „Nu s-a întâmplat niciodată. Pot să spun absolut și categoric că nu au avut vreodată loc. Nu îmi aduc aminte că am întâlnit măcar această doamnă, n-am nicio amintire”, a transmis el la acea vreme. Într-un alt comunicat, Prințul Andrew spune că „continuă să regrete fără echivoc asocierea nefericită cu Jeffrey Epstein”.

„Sinuciderea sa a lăsat foarte multe întrebări fără răspuns, mai ales pentru victimele lui, și sunt în asentiment cu oricine a fost afectat sau vrea să aibă parte de dreptate. Pot spera că, în timp, victimele vor putea să-și reconstruiască viețile. Bineînțeles, sunt deschis să ajut orice agenție de forțe de ordine în investigațiile lor dacă este nevoie”, a mai adăugat Prințul Andrew.

Guvernatorul newyorkez Andrew Cuomo, acuzat de hărțuire la rândul său

                                   

Potrivit raportului, Cuomo a pipăit, sărutat şi făcut comentarii implicând 11 femei şi a încălcat astfel legea, determinând procurorii locali să lanseze o investigaţie penală şi reaprinzând apelurile pentru ca el să demisioneze.

Cuomo a rezistat apelurilor de a demisiona, venite inclusiv de la colegi democraţi precum preşedintele Joe Biden, dar s-ar putea în curând confrunta cu o procedură de 'impeachment' pentru a fi dat jos din funcţie de către parlamentarii statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel