Starea femeii agresate, găsită inconștientă în Centrul Vechi. UPDATE: Cine e atacatorul

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O femeie a fost găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei. Află în articol care este starea acesteia.

UPDATE:

Poliţiştii au depistat persoana suspectată că ar fi agresat-o pe femeia găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi, au informat luni surse judiciare, conform Agerpres. Se pare că este vorba despre un bărbat, dus deja la Serviciul Omoruri pentru a fi interogat.

Potrivit unor surse medicale, victima se află la secţia ATI a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, intubată, în stare gravă. Duminică dimineaţă, în jurul orei 5,40, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie ar fi fost agresată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au constatat că este vorba despre o femeie care se afla în stare de inconştienţă în scara unui bloc din Sectorul 3 - Centrul Vechi. 

Știrea inițială:

O femeie a fost găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei, după ce în jurul orei 5:40, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o persoană ar fi fost agresată.

Oamenii legii au mers de urgență la fața locului și au găsit-o pe femeie în stare de inconștiență. La fața locului a ajuns imediat și o ambulanță, iar un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital.

Care este starea femeii

Ulterior, medicii au transmis că starea femeii este stabilă, iar aceasta va rămâne internată câteva zile, pentru investigaţii suplimentare şi tratament, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Ea nu ar fi necesitat intervenţii chirurgicale şi este internată pe Secţia de Neurochirurgie, potrivit unor surse medicale citate de Agerpres.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, precizează Poliţia Capitalei. Acum oamenii legii încearcă să îl depisteze pe cel bănuit de săvârşirea infracţiunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel