O femeie este cercetată pentru că s-a dat drept medic

Pexels
Pexels

O femeie de 27 de ani este cercetată, după ce ar fi pretins că este medic.

O femeie din Australia este cercetată de autorități, după ce aceasta a pretins că este medic. Se pare că femeia de 27 de ani a muncit timp de 8 luni la Spitalul Bankstown-Lidcombe din Sydney, scrie BBC

Spitalul a descoperit că aceasta nu era înregistrată cu Agenția Medicilor din Australia, care acreditează personalul medical din Australia. Pe fir a intrat și Poliția din New South Wales, care a deschis o anchetă. 

Un purtător de cuvânt al spitalului a menționat că angajata a fost retrasă din postul în care se afla din ianuarie 2021 încă de luni, când a fost descoperit faptul că nu este medic. În comunicatul remis a mai fost precizat faptul că angajata a fost supravegheată pe tot parcursul timpului în care a muncit în spital. 

Spitalul a deschis o anchetă internă și a raportat cazul la Agenția Medicilor din Australia.

Medic fals în Capitală. "Dr. Lana", medicul care a păcălit zeci de femei 

Zeci de românce ar fi fost operate de un fals estetician. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a trimis în judecată, la sfârșitul lunii mai, o femeie din Republica Moldova, cunoscută ca "Dr. Lana", care, începând cu anul 2019, cu ajutorul soţului, a efectuat intervenţii estetice minim invazive în Bucureşti şi în ţară fără a fi înregistrată la Colegiul Medicilor din România, desfăşurând profesia de medic fără drept de liberă practică.

De asemenea, a mai fost trimis în judecată şi soţul acesteia, cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi complicitate la înşelăciune în formă continuată (37 de acte materiale), informează Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Inculpata este cetăţean din Republica Moldova, absolventă de studii superioare în medicină. Soţul este cetăţean român.

Vezi și: Medici FALȘI în Capitală. Descinderi la o clinică de înfrumusețare. Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu și Anamaria Prodan s-ar fi operat acolo

Vezi și: Un bărbat s-a dat medic străin și a sustras bani de la o vârstnică, în fața unui spital din Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel