O femeie din Suceava s-a plimbat cu autobuzul în timp ce era dezbrăcată - VIDEO

O femeie din Suceava s-a plimbat cu autobuzul în timp ce era dezbrăcată / Foto: Captură video Facebook Make Suceava
O femeie din Suceava s-a plimbat cu autobuzul în timp ce era dezbrăcată / Foto: Captură video Facebook Make Suceava

O femeie dezbrăcată s-a plimbat cu autobuzul prin Suceava.

O femeie  din Suceava a decis să facă o călătorie mai neobișnuită cu autobuzul. Aceasta a urcat în mijlocul de transport fără a avea haine pe ea. A circulat în sânii goi cu autobuzul fără ca vreun călător să se fi arătat deranjat de nuditatea ei sau să îi fi reproșat acest lucru.  În cele din urmă, taxatoarea a fost cea i-a cerut să coboare, iar femeia s-a supus imediat solicitării, fără să protesteze în vreun fel, scrie Monitorul de Suceava.

Incidentul a avut loc luni,  după ora 17.00, într-un autobuz TPL de pe linia 2. Femeia pe jumătate dezbrăcată stătea relaxată pe scaun, cu fața spre geam. Astfel sute de călători și trecători au avut parte de o imagine la care nu se așteptau.

Abia după minute bune femeia a fost observată de taxatoarea din autobuz, care i-a cerut atunci să coboare. Călătoarea a ascultat-o și a coborât la prima stație, fără să se opună. 

Incidentul a fost raportat de către personalul TPL la dispecerul de serviciu. Totuși, nu a fost solicitată intervenția poliției în acest caz. Astfel, nu se știe dacă femeia avea probleme sau care ar fi putut fi motivul pentru care a hotărât să meargă dezbrăcată în autobuz.

VIDEO VIRAL: Un motociclist a 'furat' un sărut de la o șoferiță, în Cluj

Scenă de dragoste surprinsă în trafic. Un motociclist a oprit în dreptul unei mașini, în zona stației de autobuz Regionala CFR, în Cluj-Napoca. Chiar când șoferul care se afla în spate credea că va fi martorul unui scandal, a văzut cum o tânără iese cu capul din mașină și-l sărută pe motociclist. 

Momentul a fost surprins de o cameră de filmat de pe bordul mașinii din spate. Filmulețul a fost postat pe 'Șoferi de Week-end Cluj', împreună cu descrierea 'jur că îmi iau si eu o motocicletă', conform Monitorul de Cluj.

Imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare. Le puteți vedea AICI. Un alt clip care a devenit viral pe rețelele de socializare este cel realizat de un bărbat care spune că a făcut plajă cu masca de protecție pe față, uitând să o scoată. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel