O femeie din Suceava s-a plimbat cu autobuzul în timp ce era dezbrăcată - VIDEO

O femeie din Suceava s-a plimbat cu autobuzul în timp ce era dezbrăcată / Foto: Captură video Facebook Make Suceava
O femeie din Suceava s-a plimbat cu autobuzul în timp ce era dezbrăcată / Foto: Captură video Facebook Make Suceava

O femeie dezbrăcată s-a plimbat cu autobuzul prin Suceava.

O femeie  din Suceava a decis să facă o călătorie mai neobișnuită cu autobuzul. Aceasta a urcat în mijlocul de transport fără a avea haine pe ea. A circulat în sânii goi cu autobuzul fără ca vreun călător să se fi arătat deranjat de nuditatea ei sau să îi fi reproșat acest lucru.  În cele din urmă, taxatoarea a fost cea i-a cerut să coboare, iar femeia s-a supus imediat solicitării, fără să protesteze în vreun fel, scrie Monitorul de Suceava.

Incidentul a avut loc luni,  după ora 17.00, într-un autobuz TPL de pe linia 2. Femeia pe jumătate dezbrăcată stătea relaxată pe scaun, cu fața spre geam. Astfel sute de călători și trecători au avut parte de o imagine la care nu se așteptau.

Abia după minute bune femeia a fost observată de taxatoarea din autobuz, care i-a cerut atunci să coboare. Călătoarea a ascultat-o și a coborât la prima stație, fără să se opună. 

Incidentul a fost raportat de către personalul TPL la dispecerul de serviciu. Totuși, nu a fost solicitată intervenția poliției în acest caz. Astfel, nu se știe dacă femeia avea probleme sau care ar fi putut fi motivul pentru care a hotărât să meargă dezbrăcată în autobuz.

VIDEO VIRAL: Un motociclist a 'furat' un sărut de la o șoferiță, în Cluj

Scenă de dragoste surprinsă în trafic. Un motociclist a oprit în dreptul unei mașini, în zona stației de autobuz Regionala CFR, în Cluj-Napoca. Chiar când șoferul care se afla în spate credea că va fi martorul unui scandal, a văzut cum o tânără iese cu capul din mașină și-l sărută pe motociclist. 

Momentul a fost surprins de o cameră de filmat de pe bordul mașinii din spate. Filmulețul a fost postat pe 'Șoferi de Week-end Cluj', împreună cu descrierea 'jur că îmi iau si eu o motocicletă', conform Monitorul de Cluj.

Imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare. Le puteți vedea AICI. Un alt clip care a devenit viral pe rețelele de socializare este cel realizat de un bărbat care spune că a făcut plajă cu masca de protecție pe față, uitând să o scoată. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel