O femeie din Hunedoara și-a aruncat la gunoi copilul născut în lighean. Pedeapsa primită

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O femeie de 50 de ani a fost condamnată, după ce și-a ucis pruncul abia născut într-un lighean și l-a aruncat la un tomberon. 

O femeie de 50 de ani din Simeria a fost condamnată de magistrații Judecătoriei Deva la un an și trei luni de închisoare cu suspendare, după ce și-a ucis copilul abia născut într-un lighean și l-a aruncat la un tomberon. Sentința nu este definitivă.

Totul s-a întâmplat în 2015, într-un cămin de nefamiliști. Femeia locuia acolo, într-o singură cameră, cu concubinul, copiii acestora şi fiica bărbatului, din căsătoria anterioară.

În 2014, femeia a rămas din nou însărcinată, deși cei doi au stabilit de la început să nu-și mărească familia. O bună perioadă de timp și-a ascuns sarcina, iar „pe 28 aprilie 2015 a născut într-un lighean, la termen, un nou-născut de sex femeiesc viu, viabil.

Naşterea a avut loc la domiciliu, în prezenţa fiilor în vârstă de cinci, respectiv trei ani, într-un lighean, inculpata nefiind asistată medical. În timpul naşterii, inculpata a prins fătul cu mâinile de cap şi l-a tras, astfel că i-a cauzat un traumatism (prin compresie craniană) care a condus la deces. Imediat după naştere, ea a pus nou-născutul într-o plasă şi l-a aruncat la containerul de gunoi din spatele blocului”, s-a consemnat în dosar, potrivit Adevărul.

Concubinul femeii, ajuns acasă, a aflat de la ea că a eliminat o bucată de carne pe care a aruncat-o în spatele blocului. Ulterior, i-a spus că născut un făt mort. Copilul a fost găsit la rampa de gunoi de o femeie care colecta materiale din plastic și metal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel