O femeie din Galaţi, găsită moartă într-un apartament din Italia

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

O tânără din Galaţi, în vârstă de doar 32 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia în Italia. Se pare că moartea acesteia a fost violentă. 

O tânără în vârstă de 32 de ani a fost găsită fără viață în apartamentul în care locuia, în Italia, cauza morții fiind una extrem de violentă, așa cum au precizat anchetatorii din Peninsulă. Femeia, care ar fi din Galați, locuia în orașul Aosta și a fost găsită după ce nu mai fusese văzută de sâmbătă, iar surorii sale nu i-a mai răspuns la telefon. De altfel, aceasta din urmă a fost cea care a dat alarma.

Pe trupul gălățencei au fost găsite urme de violență, ceea ce i-ar fi adus sfârșitul fiind o tăietură în zona gâtului. Deși nu confirmă, potrivit presei italiene, că femeia ar fi fost escortă, poliția italiană susține că felul în care i-a fost tăiat gâtul tinerei este specifică reglărilor de conturi din mediul prostituției, motiv pentru care face verificări cu privire la această ipoteză. Mai mult, din apartamentul în care locuia de doar trei săptămâni, lipseau, la momentul descinderii forțelor de ordine, tableta și telefonul victimei, bunuri care ar fi putut fi sustrase de asasin în scopul ștergerii urmelor care ar fi putut duce la identificarea sa, scrie Viaţa Liberă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel