Urmărește emisiunea live


O femeie din Galați a fost UCISĂ cu SÂNGE RECE de concubin

Crimă în Galați. O femeie a fost ucisă de concubin, după ce, cu o zi în urmă, fusese victima violenței domestice.

Un bărbat din Galați a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de omor calificat. Individul este suspectat că și-a ucis în bătaie concubina. De asemenea, bărbatul a devenit violent cu echipajele de salvare.

Femeia a fost de nenumărate ori victima violenței domestice, însă nu a depus niciodată plângere. Ultimul episod a avut loc cu aproximativ o zi înainte de crimă, când gălățeanca a și refuzat ajutorul medical.

„Femeia în vârstă de 51 de ani, care se afla într-o stare destul de gravă, fusese agresată de concubin. Femeia era căzută în baie și prezenta un traumatism cranian, dar și multiple alte traumatisme și echimoze. Bărbatul era foarte agitat, echipajul a solicitat și sprijinul poliției. Cu toate insistențele noastre la pacientă, în ideea de a fi transportată la spital, femeia a refuzat “, a declarat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galați, potrivit Pro Lider FM.

La scurt timp, la aceeași adresă, au intervenit Ambulanța și Poliția. Femeia a sfârșit moartă, iar individul, reținut. 

„Inculpatul a aplicat concubinei sale mai multe lovituri, unele în zone vitale, lovituri care i-au provocat moartea victimei. Deși a fost supusă în repetate rânduri actelor de violență, femeia nu a solicitat niciodată ordin de protecție”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel