O femeie din Cluj i-a furat cardul soacrei și a cheltuit aproape 40.000 de euro

Foto ilustrativ / Imagine de Manuel Alejandro Leon de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Manuel Alejandro Leon de la Pixabay

O femeie de 39 de ani din Cluj a furat cardul bancar al soacrei sale și „i-a tocat” economiile: aproape 40.000 de euro.

O femeie de 39 de ani din Cluj a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că i-a furat soacrei cardul bancar și, în perioada septembrie 2019 - iulie 2020, cunoscând pin-ul, a scos din diferite bancomate din oraș 185.000 de lei, adică aproape 40.000 de euro. 

Păgubita are 66 de ani și banii scoși, fără drept, de noră, erau economiile ei. 

La locuința femeii de 39 de ani, au descins polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri de interes în cauză, printre care diverse bonuri fiscale și chitanțe.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au informat că efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată și accesul ilegal la un sistem informatic în formă continuată.

La data de 27 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Cluj-Napoca, la locuința femeii de 39 de ani, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri de interes în cauză, printre care diverse bonuri fiscale și chitanțe.

Față de cea în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost prezentată magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, fiind plasată în arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile”, au informat polițiștii, potrivit Observator

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel