O femeie aflată la volan a fost atacată de pasagerul din dreapta

Pixabay
Pixabay

O tânără aflată la volanul unei mașini a fost agresată de pasagerul din dreapta. 

O tânără aflată la volanul unei mașini a fost agresată de bărbatul care se afla pe scaunul din dreapta. Aceasta a fost scăpată din mâinile agresorului de un jandarm. Cazul a fost făcut public de Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt. 

„Felicitări colegului nostru, plutonier adjunct Miu Ionel, pentru prezența de spirit de care a dat dovadă și măsurile luate împotriva unei situații care ar fi putut avea consecințe grave.

Aseară, în jurul orei 19:00, în timp ce se deplasa către serviciu, colegul nostru a observat, pe strada Centura Basarabilor, în apropiere de Colegiul Național ”Ion Minulescu” din Slatina, că într-o mașină oprită, pasagerul de pe scaunul din față-dreapta, aflat într-o stare vădită de nervozitate aplica lovituri repetate tinerei aflate la volan.

Ionel nu a trecut indiferent, a apelat imediat dispeceratul unității și a solicitat sprijinul echipajului de intervenție. Până la sosirea acestuia, s-a asigurat că bărbatul nu o mai lovește pe tânără și a predat această situație colegilor sosiți la fața locului. Cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției pentru declarații”, scrie pe pagina de socializare a instituției.

O gravidă a murit. Concubinul este bănuit de agresiune

O femeie de 32 de ani care era însărcinată a murit în comuna Dumitrești, județul Vrancea, după ce a apucat să spună că îi este rău. Polițiștii fac cercetări într-un dosar pentru moarte suspectă, iar anchetatorii presupun că femeia a fost omorâtă chiar de către concubinul său. 

Un bărbat de 50 de ani, din Dumitreşti, a fost reţinut de poliţişti, fiind bănuit că şi-ar fi omorât concubina însărcinată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, transmite Agerpres. În cursul zilei de vineri, 5 iunie, bărbatul a sunat la 112 afirmând că femeia însărcinată se simte rău.

"Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin apel la 112, vineri, în jurul orei 13,35, de către un bărbat din comuna Dumitreşti, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău. Din nefericire, echipajul SAJ prezent la faţa locului a constatat decesul acesteia. Activităţile desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi specialiştii criminalişti au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte", a precizat IPJ Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel