O femeie a murit şi un bărbat a fost spitalizat după ce au folosit un sistem de încălzire improvizat. Ce s-a întâmplat

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU

Tragedie în Botoșani. O femeie din a murit şi un bărbat a fost spitalizat după ce au folosit un sistem de încălzire improvizat.

Cei doi, soţ şi soţie, au fost găsiţi în stare de inconştienţă în apartamentul lor din municipiul Dorohoi, după ce rudele au sunat la 112 şi au cerut sprijin autorităţilor, pe motiv că aceştia nu răspund nici la uşă, nici la telefon, conform Agerpres.

"Pompierii din Dorohoi au fost solicitaţi în această seară să intervină pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc din municipiul Dorohoi. Solicitarea a venit din partea rudelor celor două peroane care locuiau acolo, soţ şi soţie, în vârstă de circa 70 ani, care nu răspundeau la telefon şi nici la uşă. Echipajul a intrat în apartament prin balcon. În interior au fost identificate cele două persoane. Femeia era în sufragerie şi bărbatul în dormitor, ambii inconştienţi. Cele două persoane au fost preluate de ambulanţe SJA. În cazul bătrânei s-a declarat decesul. Bărbatul a fost transportat la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Din primele investigaţii ale pompierilor, cei doi bătrâni ar fi folosit o improvizaţie la sistemul de încălzire, care a redus nivelul de oxigen din interiorul spaţiului sau chiar a degajat dioxid de carbon în interiorul locuinţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel