Nou incident în trafic, în București, după ce o femeie a fost împușcată în față în urma unei șicanări

O femeie a fost împușcată în față în urma unei șicanări în trafic, în Capitală / Foto: Pixabay
O femeie a fost împușcată în față în urma unei șicanări în trafic, în Capitală / Foto: Pixabay

Un nou incident s-a produs în trafic, în București, după ce o femeie a fost împușcată în față în urma unei șicanări.

UPDATE:

Un șofer băut a fugit luni de la locul accidentului după ce a lovit un pieton pe Bulevardul Timișoara din București, transmite Mediafax. Brigada Rutieră a Capitalei a fost sesizată luni cu privire la producerea unui accident rutier pe Bulevardul Timișoara.

Conform polițiștilor, șoferul unei mașini ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un tub de beton și un pieton care se pregătea să traverseze strada pe la trecerea pentru pietoni. Șoferul a părăsit locul accidentului.

Mașina în care se afla acesta a fost urmărită și blocată în trafic de un echipaj de poliție al Secției 22. Șoferul a fost imobilizat, iar ulterior a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știrea inițială:

A fost scandal uriaș pe o stradă din Sectorul 1 al capitalei. Două familii rivale s-au luat la bătaie în trafic, transmite Realitatea Plus.

Aceștia s-au blocat în mers, iar o femeie a fost împușcată în față. Mașina în care se afla aceasta a fost și ea distrusă. În urma incidentului, anchetatorii au descins la patru adrese și au dus mai multe persoane la audieri. Altercația a avut loc în urmă cu câteva zile iar acum cinci persoane au fost arestate preventiv. 

Bărbat înjunghiat în Bucureşti, în Sectorul 3, pe stradă. Totul de la o şicanare în trafic

La mijlocul lunii septembrie un bărbat a fost înjunghiat în Sectorul 3 al Capitalei, tot în urma unei șicanări în trafic. Poliţia a fost alertată prin apel la 112, că între doi conducători auto a avut loc o altercaţie în urma unei şicanări în trafic, aceştia lovindu-se reciproc cu un obiect contondent, respectiv un obiect ascuţit, informa Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 12 şi 23 Poliţie, precum şi echipaj de prim-ajutor.

"Din primele date a rezultat faptul că cei doi conducători auto s-ar fi şicanat în trafic, iar la o intersecţie, din zona unui parc, au coborât din autoturisme şi după un schimb de replici s-au lovit reciproc", arată sursa citată.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 23 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept. Bărbaţii au fost identificaţi şi au fost duși la audieri. Incidentul s-a produs pe strada Liviu Rebreanu.

Tată, împușcat MORTAL la volan. Cei doi copii de 6 și 8 ani au preluat controlul mașinii

Un bărbat de 29 de ani, din statul american Texas, a fost împușcat mortal în timp ce conducea mașina. Martori la aceste scene au fost chiar cei doi fii ai săi în vârstă de 6, respectiv 8 ani. Cei doi micuți au auzit un zgomot puternic și, ulterior, au observat cum tatăl lor s-a prăbușit pe volan. Copiii și-au păstrat calcul și au dat dovadă de mult curaj, încercând să își salveze tatăl, dar și pe ei. 

Cei doi au preluat controlul volanului și au scos vehiculul de pe autostradă, ducându-l pe un drum secundar și reușind să oprească mașina la un popas din apropiere de Federal Road .După ce au oprit mașina, frații au fugit imediat după ajutor. O femeie care lucra la un restaurant din zonă a apelat numărul de urgență. La fața locului a ajuns un echipaj medical, însă tatăl copiilor, în vârstă de 29 de ani, murise deja. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel