VIDEO. O femeie a fost imobilizată cu bandă adezivă în timpul unui zbor

Pexels
Pexels

O femeie ce zbura cu American Airlines a fost imobilizată la bordul avionului cu bandă adezivă. 

O femeie ce călătorea cu un zbor al American Airlines a fost imobilizată cu bandă adezivă, deoarece a început să devină agitată și perturba alți pasageri. Linia aeriană și-a apărat metoda de liniștire aplicată femeii, relatează RT.

Zborul de rutină parcurgea ruta dintre Dallas, Texas și Charlotte, Carolina de Nord, însă de această dată totul s-a desfășurat complet diferit. O pasageră a devenit agitată și a început să vorbească cu bărbatul aflat lângă ea, spunând că „nu mai vrea ca avionul să zboare”. Femeia a început să manifeste un comportament din ce în ce mai bizar și a devenit gălăgioasă, „bărbatul de lângă ea și însoțitorii de zbor încercând să o liniștească, dar nimic nu părea că va da rezultate”, a precizat un pasager al zborului, care a vorbit cu presa. 

A încercat să deschidă ușa avionului

Pasagera - problemă a fost descrisă ca având în jur de 30 de ani, cu părul verde, a sărit din scaunul său și s-a năpustit asupra ușii avionului, trăgând de ea. Aceasta a fost imobilizată de însoțitori, care au legat-o de scaun cu bandă adezivă. Pasagerii de pe rândurile din fața și din spatele scaunului femeii au fost mutați, astfel încât pasagera să poată fi imobilizată. Pilotul s-a adresat clienților liniei aeriene din avion și le-a cerut să rămână pe locurile lor până situația era rezolvată. 

Linia aeriană a confirmat incidentul

American Airlines a confirmat mai apoi incidentul, precizând că „problema de securitate” i-a obligat pe însoțitori să ia măsuri drastice. Se pare că unul dintre stewarzi ar fi fost atacat de femeia agitată. 

„Pentru siguranța și securitatea clienților noștri și a personalului, individa a fost imobilizată până la aterizarea în Charlotte, unde a fost întâmpinată de forțele de ordine și personalul de intervenții în cazuri de urgență. Felicităm echipajul nostru pentru profesionalismul de care a dat dovadă și pentru efortul depus, care i-a protejat pe cei de la bord”, au mai precizat cei de la American Airlines. 

                                                                                                                                                     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel