O femeie a fost găsită decapitată într-o pădure din UK, la două săptămâni de la dispariție

Foto ilustrativ / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

O femeie dată dispărută a fost găsită decapitată, în pădurea Devon din Marea Britanie, de o persoană care își plimba câinii.

Trupul decapitat al lui Mee Kuen C., în vârstă de 67 de ani, a fost găsit duminică, în pădurea Devon, de o persoană care își plimba câinii. Descoperirea macabră a fost făcută la două săptămâni după ce pensionara a dispărut din casa ei din Londra, conform Daily Mail.

Femeia, cunoscută și sub numele de Deborah, a fost raportată ca persoană dispărută, vineri, 11 iunie. 

'O serie de anchete vor fi efectuate în Salcombe în următoarele zile și este probabil ca comunitatea locală să continue să vadă un nivel ridicat al activităţii poliţiei', au spus oficialii.

Mee Kuen C. locuia la 220 de mile distanța de locul unde a fost găsit cadavrul decapitat.

'Poliția ne-a întrebat dacă am văzut sau auzit ceva suspect în ultimele două săptămâni - ceea ce înseamnă că corpul ar fi putut fi acolo de ceva vreme. Dar dacă aşa este, pare ciudat că nu a fost găsit mai devreme - sunt atât de mulți oameni care plimbă câinii şi care trec pe acolo în fiecare zi. Nici măcar nu suntem siguri cine a fost cel care a găsit cadavrul.', a declarat un localnic. 

Cercetările în acest caz continuă, iar potrivit detectivului Ben Deer, 'incidentul este tratat drept inexplicabil și rămânem deschişi la orice ipoteză.'

Recent, o studentă americană a fost găsită moartă într-o pădure din Rusia

Catherine Serou, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită fără suflare, la câteva zile după ce fusese dată dispărută, într-o pădure din Rusia. Tânăra făcuse armata în cadrul Marinei americane și era studentă la Universitatea Lobachevsky, în oraşul Nijni Novgorod din vestul Rusiei, scria Euronews pe 19 iunie.

La scurt timp după dispariția tinerei, a fost demarată o acțiune de căutare, la care au participat aproximativ 100 de voluntari. Într-un final, Catherine Serou a fost găsită moartă, într-o pădure din nordul regiunii Bor, anunța presa din Rusia. 

Comitetul de Investigaţii din Rusia a confirmat găsirea 'studentei străine dispărute'.

Un bărbat de 44 de ani este suspect în acest caz. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare. 

'Sunt într-o mașină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită'

În ultimul mesaj pe care îl trimisese mamei sale, tânăra de 34 de ani a scris că 'Sunt într-o maşină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită', potrivit The Guardian. Dezvăluirea a fost făcută de mamă, la postul american de radio NPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel