O femeie a alunecat în baia unui mall din București și s-a îmbogățit. Peste 78.000 lei i-au intrat în cont

O femeie s-a îmbogățit după ce a alunecat în baia unui mall din București.

O femeie care a alunecat la o toaletă din mall din Capitală a primit daune de peste 78.000 lei. Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv că ea merită daune morale de 60.000 lei şi daune materiale de 18.540 lei. Reprezentanții mall-ului s-au apărat spunând că s-a spart un robinet.

Concret, ea a mers la toaleta din AFI Cotroceni şi a alunecat din cauza apei de pe podea, din cauza unui robinet defect. Clienta a căzut cu toată greutatea corpului pe mâna dreaptă, care s-a umflat, ceea ce a făcut ca femeia să meargă la spital, unde a fost operată.

Mall-ul a dat vina pe clientă

Reprezentantul mall-ului prezent în faţa judecătorului a spus că reclamanta este, de fapt, vinovată. Clienta ar fi trebuit să caute un alt grup sanitar din mall ca să evite accidentele. Mai mult, la intrare ar fi existat şi un marcaj pe care scria „Atenţie, podea umedă”.

Reclamanta a cerut să i se acopere și cheltuielile de spitalizare la privat. Cei de la mall au spus în faţa primei instanţe că nu au de ce să suporte cheltuielile, având în vedere că în România asistenţa medicală este gratuită. Deşi în primă instanţă, judecătorii i-au respins pretenţiile femeii accidentate, Curtea de Apel Bucureşti i-a dat dreptate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel