O femeie a ajuns la spital după ce ar fi fost mușcată de un leu

O femeie din judeţul Dâmboviţa a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte cu muşcături pe corp. Există suspiciunea că a fost muşcată de un leu care s-ar afla ilegal într-o gospodărie din localitatea Dragodana, acolo unde femeia s-ar ocupa de îngrijirea animalelor.

Persoana muşcată a fost adusă la spital vineri, însă autorităţile nu au făcut public acest caz, până marţi, când reprezentanţii presei au aflat despre caz. Femeia a ajuns în stare gravă la spital şi se pare că iniţial a spus că a fost muşcată de leu, iar apoi a susţinut că nişte câini au muşcat-o.

Proprietarul gospodăriei unde a avut loc incidentul susţine că nu are animale sălbatice acasă. E este din Bucureşti iar de gospodărie se ocupa femeia care a fost rănită, scrie Agerpres.

'A fost adusă cu Ambulanţa de la Dragodana o tânără de 31 de ani pentru multiple muşcături, nişte animale au atacat-o şi i-au produs leziuni severe. Prezintă muşcături şi plăgi sfâşiate la nivelul scalpului, toracelui şi membrelor superioare. A fost examinată de chirurg şi internată în secţia de chirurgie generală', a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Elena Firoiu.

[citeste si]

Directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa, Sandu Tolea, afirmă că nu are informaţii despre faptul că cineva din judeţ ar deţine lei.

'Noi nu am primit până acum nicio reclamaţie scrisă. Locaţia nu este înregistrată sanitar-veterinar şi nici autorizată, pentru că nu ştim ce se întâmplă acolo şi ce animale deţine. Ne vom autosesiza şi vom face un control', a spus directorul DSVSA, Sandu Tolea.

Localnici din Dragodana susţin că din acea gospodărie, care are inclusă o suprafaţă de teren mare, se aud zgomote de animale, dar spun că nici ei şi nici cei de la primăria comunei nu ştiu sigur dacă sunt animale sălbatice acolo, dar că în sat se zvoneşte că ar fi vorba inclusiv de lei şi cămile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel