O fată de 14 ani şi-a anunţat mama că a găsit un bebeluş, dar că i-a fost luat de un bărbat. Poliţia, în alertă, dar totul a fost o glumă

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

O fată de 14 din judeţul Gorj i-a spus mamei sale că a găsit un bebeluş abandonat la gunoi, dar că acesta i-a fost luat de un bărbat necunoscut. Femeia a anunţat poliţia, dar totul s-a dovedit a fi... o glumă. 

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Motru au fost sesizați de o femeie din comuna Samarinești, că fiica sa, în vârstă de 14 ani, i-a relatat că a găsit un nou-născut abandonat într-o ghenă de gunoi de pe raza localității de domiciliu.

Copila a mai spus că bebelușul i-ar fi fost luat de un bărbat necunoscut, care a coborât dintr o dubiță neagră, apoi a fugit.

„Verificările au fost demarate de urgență, echipajele de poliție din teren analizând și luând în considerare toate aspectele semnalate. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate la locurile indicate de minoră, nu au fost identificate urme ale vreunei infracțiuni și s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă. Minora a fost audiată și consiliată în prezența psihologului unității și a unui reprezentant din cadrul DGASPC Gorj, ocazie cu care a declarat că a facut o glumă către mama sa și nu se aștepta ca aceasta să sesizeze aspectele la poliție”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Fata a fost consiliată, iar mama ei nu a fost sancționată, deoarece a sunat la poliție cu bună credință, scrie Mediafax.

Caz şocant la Satu Mare

Caz revoltător în Satu Mare. O mamă și-a bătut fiul în vârstă de 6 ani în direct pe Facebook. Femeia are 29 de ani și este din localitatea sătmăreană Pomi. Acum aceasta este cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, după ce jurnaliștii de la PresaSM au văzut imaginile și au sesizat imediat autoritățile.

Tânăra a făcut o transmisiune live în timp ce își bătea copilul în vârstă de 6 ani.  Zeci de persoane care au văzut în direct agresiunea i-au cerut să se oprească imediat. În zadar, femeia a continuat. Aceasta le transmitea internauților să o lase în pace, pentru că altfel va face ”un gest necugetat”. Inclusiv soțul/concubinul femeii ar fi intervenit și i-ar fi cerut să înceteze. Cazul a ajuns în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, respectiv a Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare, care au anunțat că au declanșat o anchetă.

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel