O fată de 14 ani din Dâmbovița, rănită la mână cu o armă neletală

O fată de 14 ani a ajuns, miercuri, la spitalul din oraşul dâmboviţean Pucioasa, după ce a fost rănită la mână cu o armă neletală de către un adolescent de aceeaşi vârstă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. 

Incidentul a avut loc pe o stradă din localitatea Fieni. Conform sursei citate, poliţiştii din oraşul Fieni au fost sesizaţi de personalul medical de la Spitalul Orăşenesc Pucioasa cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o adolescentă de 14 ani care avea o plagă prin împuşcare. Din primele verificări, se pare că minora ar fi fost rănită în zona unui deget cu o armă neletală supusă autorizării, manevrată de un adolescent în vârstă de 14 ani, precizează IPJ Dâmboviţa.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uz de armă fără drept. Totodată, arma neletală supusă autorizării a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor. 'Arma neletală supusă autorizării i-ar fi fost încredinţată unuia dintre adolescenţi de către un alt tânăr pentru a fi păstrată. Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea clarificării tuturor împrejurărilor producerii evenimentului', mai susţine IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel