O fată de 13 din Soveja a dispărut de acasă. Poliția cere ajutorul cetățenilor

O fată de 13 din Soveja a dispărut de acasă. Poliția cere ajutorul cetățenilor / Foto: IPJ Argeș
O fată de 13 din Soveja a dispărut de acasă. Poliția cere ajutorul cetățenilor / Foto: IPJ Argeș

O fată de 13 ani din Soveja este căutată de polițiști după ce a dispărut de acasă.

O minoră de 13 ani, din Soveja, este căutată de poliţişti după ce a plecat duminică de la domiciliul său şi nu s-a mai întors, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"Miercuri, 18 august, în jurul orei 18,50, prin apel 112, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa, Mondoc Cristina, de 13 de ani, a plecat de la locuinţa sa din comuna Soveja şi nu a mai revenit", a precizat IPJ Vrancea.

Semnalmentele fetei



Potrivit sursei citate, la momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu o geacă de piele galbenă, blugi lungi în două culori - gri şi negru, adidaşi verzi.

Mondoc Cristina are 1,60 metri înălţime, 50 de kilograme, faţă lunguiaţă, păr negru lung. Are o cicatrice la nivelul ochiului drept în zona arcadei.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la găsirea minorei dispărute sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Un câine polițist a reușit să găsească o femeie dispărută

 La mijlocul lunii iulie un câine polițist a reușit să găsească o femeie din Argeș care dispăruse de acasă. 

"A fost solicitat sprijinul echipajului canin, format din câinele de urmă Tod şi conductorul său, agentul şef Dumitraşcu Dan. În aproximativ 15 minute, datorită aportului pe care l-a avut câinele de urmă, femeia a fost găsită, la aproximativ 300 de metri de locuinţă, într-o zonă cu vegetaţie", precizează sursa citată.

Tod, în vârstă de 6 ani, este câine poliţist în cadrul IPJ Argeş din anul 2015, iar în anul 2016 a urmat Cursul de calificare - prelucrare urmă miros uman. În acest an, Tod a participat la aproximativ 20 de misiuni. Câinii polițiști se pot dovedi adevărate ajutoare. Poliţia din statul american Indiana a confiscat o jumătate de tonă de marijuana în valoare de 8 milioane de dolari datorită unui câine polițist. Patrupedul a simțit mirosul drogurilor în timpul unei opriri în trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel