Urmărește emisiunea live


O fată de 13 ani din Bacău, BĂTUTĂ cu picioarele de 3 colege de școală, în timp ce alții filmează. "Nu amândouă, mă!". "Lăsați-o!"

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Scene revoltătoare surprinse la o școală din județul Bacău. O fată de 13 ani a fost bătută cu bestialitate de 3 colege.

Un nou caz de agresiune între minori șochează din opinia publică. O fată de 13 ani din județul Bacău a fost bătută de 3 colege de școală. Totul s-a întâmplat într-o stație de autobuz, în apropiere de Școala Plopu din orașul Dărmănești, județul Bacău. Victima a fost lovită cu pumnii și picioarele și chiar trasă de păr de una dintre fete. Existau și alți tineri în zonă, iar unii au asistat impasibili la bătaie. Unii dintre ei chiar râdeau de cele întâmplate. Imagini ale incidentului au fost făcute publice de un martor. "Nu amândouă, mă.", a intervenit o tânără. La un moment martorii le roagă pe fete să o lase în pace pe adolescenta care se văita de durere atunci când era lovită cu picioarele. "Lăsați-o, mă. Gata tu. Gata!", strigau aceștia. Totuși, bătăușele au continuat să o lovească pe fată. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în acest caz.

”În referire la imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, a fost informată conducerea unității de învățământ despre aspectele constatate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, la data de 12 februarie a.c, într-o stație de autobuz din Dărmănești, pe fondul unor discuții în contradictoriu, trei minore, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, ar fi agresat o elevă de 13 ani.” a declarat Cătălina Păduraru , inspector principal în cadrul IPJ Bacău, potrivit Cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel