O familie de români a fugit din Norvegia, înainte să-i ia copiii

Roxana Neagu / 10 ian 2016 / 23:11 Salveaza PDF Comentarii

O familie de români a fugit de Barnevernet din Norvegia. Aveau doi copii dați la școala din Norvegia. Părinții știau de la copii că le fuseseră puse întrebări psihologice la școală.

arnevernet
arnevernet

Într-una din zile, tatăl era la serviciu, mama era acasă și copiii la școală. Mama a văzut pe geam mașina celor de la Barnevernet, o dubă. Doi bărbați au coborât și au bătut la ușă timp de 30 de minute. Femeia și-a sunat soțul, care s-a dus și și-a luat copiii de la școală, apoi s-a dus acasă și-a luat soția și au plecat din țară. 

"A luat două trei-țoale în mână și am plecat direct", a spus bărbatul, la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei". El nu a putut să dea mai multe detalii, întâmplarea fiind una recentă, familia încă nu a reușit să-și stabilească o reședință.

"Când am ieșit din Norvegia nu am știut pe unde să ieșim. Odată ce ești vizat, ești pe listă, ți se spune: mulțumesc că ai venit. În orice secundă, ți se poate lua copilul de lângă tine", a spus tatăl celor doi copii. 

El le-a da un sfat părinților din Norvegia: "Să-și pună copiii la adăpost cât se poate de repede. Sunt foarte multe cazuri. Nu se știe când îți bate la ușă ca să-ți ia copiii". 

Bărbatul a mai spus că nimeni nu vorbește nimic în Norvegia despre aceste cazuri, nici măcar presa: "În Norvegia, le interzice, nu le dă voie să dea în presă".loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +4    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.DE1