O familie cu doi copii a rămas înzăpezită pe munte. Jandarmii montani au fost ajutați de un tractorist

O mașină în care se aflau membrii unei familii a rămas înzăpezită pe un drum montan din zona Oncești. Jandarmii montani din cadrul Postului Păltiniș au sărit să-i ajute. Pentru deblocarea mașinii, jandarmii au cerut ajutorul unui tractorist de la un schit.

Incidentul a avut loc vineri. Jandarmii montani din cadrul Postului Montan Păltiniș au intervenit în ajutorul unei familii din județul Sibiu. În timp ce patrulau prin Păltiniș ei au fost informați de un grup de turiști cu privire la faptul că o familie a rămas blocată cu mașina în zona Oncești. Ca să scoată mașină din nămeți, jandarmii au solicitat un tractor de la un schit din apropiere.

„Au ajuns imediat la fața locului unde au identificat un bărbat și o femeie, care erau împreună cu copiii lor de 6 și 9 ani lângă mașina înzăpezită. Pentru tractarea autoturismului, jandarmii au luat legătura cu un angajat al Schitului Păltiniș, iar cu ajutorul tractorului cu care acesta s-a deplasat la fața locului au reușit să-l repună pe direcție. Din fericire, în urma evenimentului nu au fost victime, iar pentru a se asigura că sunt în siguranță, jandarmii montani au însoțit persoanele până la telescaun”, au relatat jandarmii montani.

Intervențiile jandarmilor acoperă zonele montane Păltiniș și Bâlea, notează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel