O explozie masivă a dezintegrat clădirea unei bănci din Pakistan / FOTO

Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O explozie din Karachi a dezintegrat clădirea unei bănci.

O explozie la o bancă din orașul Karachi, din sudul Pakistanului, a ucis cel puțin 14 persoane, potrivit poliției. Mulți alții au fost răniți în explozie, despre care se crede că ar fi fost cauzată de o scurgere de gaz.

Martorii au declarat presei locale că mulți oameni au fost îngropați în moloz. Există temeri că numărul morților va crește.

Imaginile de la fața locului au arătat ferestre și uși dezintegrate de la clădirea Habib Bank, vehicule avariate și documente împrăștiate pe stradă.

„Echipele noastre de lucrează încercând să stabilească natura exploziei, dar se pare că structura a fost construită pe un canal de scurgere și gazul ar putea fi o cauză probabilă”, a declarat ofițerul de poliție Sarfaraz Nawaz.

Într-o declarație pe Twitter, Habib Bank a  spus că „un incident nefericit, care implică o explozie, a avut loc la sucursala noastră” sâmbătă după-amiază, scrie BBC.

Maşinile arse în incendiul din Constanţa, ridicate de autorităţi

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, echipe ale furnizorilor de utilități acționează împreună pentru ca urmările incendiului să fie diminuate cât mai repede. Cei de la regia de apă acționează pentru refacerea instalației de apă. Ei sunt ajutați de echipele furnizorului de energie să pornească hidrofoarele și pompele de apă, astfel încât cele două scări ale blocului, cele afectate mai puțin de incendiu, să poată beneficia de apă potabilă.

Tot sâmbătă a început ridicarea mașinilor distruse de flăcări. În urma lor, intervin echipele de curățenie, scrie Mediafax.

În continuare, cele trei scări ale blocului sunt păzite atât de polițiștii locali, cât și de cei de la Poliția Municipiului. Nu se intră în imobil decât cu aprobarea acestora.

„În continuare, ii asigurăm pe locatarii afectați de incendiu de tot sprijinul municipalității. Dacă nu și-au rezolvat situația locativă, îi putem ajuta”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța.

Potrivit primăriei, luni, la solicitarea asociației de proprietari, firme avizate ANRE vor veni pentru evaluarea situației și pregătirea planului de intervenție pentru ca imobilul să poate fi, din nou, racordat la gaze și energie electrică (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel