Urmărește emisiunea live


O explozie de gaz a zguduit oraşul Baia Mare, chiar de Ziua Naţională

explozie-dragos-voda
explozie-dragos-voda

O explozie de gaz a zguduit, astazi, 1 decembrie, în jurul orei 9.30, blocul 5 de pe strada Dragoş Vodă din Baia Mare. Victime cu arsuri la nivelul feţei şi corpului, zeci de geamuri sparte, uşi metalice smulse din pereţi sau îndoite au găsit lucrătorii ISU la locul defragraţiei, informează eMaramureş.

Autor: Adi Stroescu

explozie-dragos-vodaExplozia a fost extrem de puternica, potrivit martorilor. Locatarii blocului 5 de pe strada Dragos Voda din Baia Mare au povestit ca au crezut ca vine sfarsitul lumii. Blocul s-a clatinat din temelii, iar zgomotul a fost asurzitor. In cateva clipe, geamurile imobilului s-au facut tandari, iar mai multe usi au fost efectiv smulse din perete sau indoite.

"Am crezut ca e cutremur. S-a auzit o bubuitura groaznica si mi s-au spart geamurile. Usa metalica s-a indoit ca o plastilina. M-am speriat de moarte. Ma intreb acuma pe mine cine ma despagubeste", s-a plans o locatara din blocul afectat.

"Eu am plecat de acasa chiar inainte de explozie. Cand m-am intors, am vrut sa intru in casa si nu am mai putut. Usa s-a blocat din cauza asta", a reclatat un batran care locuieste in bloc.

Incidentul s-a produs din cauza unui aragaz lasat pornit intr-un apartament situat la etajul al doilea al blocului. Se pare ca acesta era singura sursa de incalzire a locuintei, iar peste noapte flacara s-a stins, gazul scurgandu-se in bucatarie. Cand s-a trezit, unul dintre chiriasii imobilului, in varsta de aproximativ 40 de ani, si-a aprins o tigara, provocand explozia.

Unul dintre barbatii care locuiesc in apartament a suferit arsuri la nivelul fetei si a fost preluat de un echipaj SMURD. Un alt barbat care se afla in imobil a ajuns in Spitalul Judetean cu rani provocate de explozie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel