O elevă de 16 ani din Argeș a murit la școală, după ce i s-a făcut rău. Polițiștii au deschis o anchetă

cO elevă de 16 ani din Argeș a murit la școală, după ce i s-a făcut rău. Polițiștii au deschis o anchetă / Foto: Pixabay
cO elevă de 16 ani din Argeș a murit la școală, după ce i s-a făcut rău. Polițiștii au deschis o anchetă / Foto: Pixabay

O elevă de 16 ani din Argeș a murit la școală, după ce i s-a făcut rău, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

O adolescentă în vârstă de 16 ani din oraşul Costeşti, judeţul Argeş, a murit, joi, după ce i s-a făcut rău la şcoală, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz, transmite Agerpres.

"În ziua de 14 octombrie a.c., poliţiştii (...) au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o elevă a unei unităţi de învăţământ din Costeşti a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia", se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, cauzele decesului urmând să fie stabilite în urma efectuării autopsiei. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, precizează IPJ Argeş.

Elev din Târgu Jiu, în COMĂ după ce a încercat să sară gardul liceului în care învață

Reamintim că un elev în vârstă de 16 ani de la un liceu din Târgu Jiu a fost transportat de urgenţă la spital, după ce a fost găsit în stare de inconştienţă în curtea şcolii. Elevul ar fi încercat să sară gardul într-o pauză. Incidentul s-a întâmplat în luna septembrie.

El a fost găsit în stare de inconștiență de alți elevi. Aceștia au anunțat imediat conducerea școlii, care a solicitat de urgență prezența unui echipaj medical la fața locului. Copilul a fost transportat de urgență la spital și se pare că s-ar afla în comă. Oamenii legii au ajuns la fața locului și au deschis o anchetă. De asemenea, cazul este anchetat și de Inspectoratul Școlar al Județului Gorj.  Vezi AICI mai mult.

Reamintim și cazul cutremurător al elevului de clasa a VI-a care a sărit pe geam din cauza umilinţelor colegilor. Incidentul s-a întâmplat la o şcoală din sectorul 4 al Capitalei în luna iunie. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel