O elevă de 13 ani a încercat să-și otrăvească colega. Ce i-a turnat în suc

Foto: Freepik
Foto: Freepik

O adolescentă de 13 ani din Pitești a fost la un pas să-și ucidă o colegă de clasă. Fata a turnat o soluţie toxică în sticla de suc a celei cu care avea conflicte "nerezolvate" din cauza unui băiat.

Răzbunare șocantă după o ceartă între două eleve de 13 ani din Pitești. Una dintre ele a încercat să o otrăvească pe rivală, din pricina unui băiat. Potrivit presei locale, cele două fete de 13 ani s-ar fi certat la finalul anului trecut din cauza unui băiat. Într-un moment de neatenție al victimei, colega sa i-a turnat dezinfectant și săpun lichid în sticla cu suc, în speranța că aceasta se va otrăvi.

Fata a simţit gustul ciudat

Victima a bătut din sticlă, însă a simțit imediat gustul ciudat. Fata a fost dusă de urgență la Spitalul de Pediatrie Pitești. Din fericire, a scăpat ușor și nu a avut nevoie de spitalizare, exceptând îngrijirile medicale necesare în acel moment, scrie Ziarul Argeşul. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor de la Biroul de Siguranță Școlară, precum și a Comisiei mixte de control în unități de educație din cadrul Prefecturii Argeș și a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Argeș.

Tragedie în Argeș

Părinții Antoniei, fata de 17 ani care s-a sinucis în această săptămână, sunt împietriți de durere și nu își explică de ce copila lor a recurs la un asemenea gest. La scurt timp după tragedie, tatăl Antoniei a postat pe o rețea de socializare un mesaj sfâșietor prin care își strigă durerea și anunță că „o iubește și o va urma.”

Reamintim că miercuri, în jurul prânzului, Antonia a fost găsită moartă în locuința din Mărăcineni. Cei care i-au găsit copilei trupul  fără suflare au fost chiar părinții ei. Mama și tatăl au rămas fără suflare în momentul în care au văzut că fata lor de 17 ani zăcea, fără viață, într-un ștreang improvizat. Au chemat salvarea dar era prea târziu: medicii nu au mai putut face nimic, potrivit ziarobiectiv.ro. În urma ei au rămas râuri de lacrimi și durere! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel