Urmărește emisiunea live


O cursă Wizz Air are întârziere patru ore

O cursă Wizz Air care trebuia să plece la în jurul orei 07.05 spre Londra este în continuare pe Aeroportul Otopeni din cauza unei defecțiuni tehnice.

UPDATE: Zborul Wizz Air W6 3001 de la București la Londra Luton a înregistrat o întârziere deoarece aeronava a necesitat o verificare tehnică neprevăzută. Pentru a micșora întârzierea, Wizz Air a luat decizia să opereze zborul cu o altă aeronavă. Cursa a decolat de la București la ora 12:05, cu 5 ore de întârziere. Totodată, zborul Wizz Air W6 3002 de la Londra Luton va fi întârziat. Pasagerii ambelor zboruri au primit vouchere pentru alimente, conform politicii Wizz Air și regulamentelor în vigoare. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranța pasagerilor și a echipajului este prioritară.

Aeronava este programată acum să plece de pe Aeroportul Otopeni la ora 11.30. 200 de persoane sunt blocate pe Aeroport, transmite DIGI 24.

Reprezentanții Aeroportului Otopeni au transmis că aeronava are probleme tehnice. Compania Wizz Air nu a dat informații. 

Potrivit legislației europene, atunci când o cursă are o întârziere mai mare de două ore, călătorii au dreptul la asistență din partea companiei, mijloace de comunicare, apă și gustări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel